Comtat

Comtatin alue

Comtatin alue sijaitsee Alicanten maakunnassa noin 70 kilometrin päässä Alicanten lentokentästä. Alue sijaitsee Sierra Mariolan vuoristoalueella ja keskus on Cocentainan kylä. Alue on vuoristoinen ja korkeimmat huiput kohoavat 1600 metrin korkeudelle. Maisemat ovat todella huikeat ja sieltä löytyy lukuisia ihastuttavia paikallisia kyliä. Alueelta on myös loistavat yhteydet moottoriteitse vaikka Madridiin, Valenciaan tai Barcelonan.

cocemisema


 
 
Aktiivilomaan on helppo yhdistää La Ligan jalkapallo-ottelu tai Espanjan koripallon pääsarja ABC:n matseja. Myöskin juhlinnan nälkäisille löytyy 50 kilometrin päästä Benidormin kaupunki, josta on tullut yksi Euroopan sykkivimmistä bilepaikoista.

Comtat soveltuu todella hyvin pyöräilynharrastajille. Maantiepyöräilyyn maastoprofiili on erittäin vaihtelevaa ja puitteet ovat hyvät niin ammattiurheilijoille, kuin harrastelijoillekin. Jokaiselle löytyy sopiva reitti, jolla voi haastaa itsensä. Tiet ovat hyvässä kunnossa ja Espanjalaisten arvostus pyöräilyä kohtaan näkyy joustavuutena liikenteessä.
8288872662_acc05d90eb_b

 

Maastopyöräilylle reittejä on on niin vuoristossa, kuin tasaisellakin. Alueelle on rakennettu myös ammattitason pyöräparkki, josta löytyy alamäki-ajoreittejä, puuparkkeja, temppurataa ym. Sinne ovat löytäneet jo maailman huiputkin treenaamaan. Kauttamme saat juuri ryhmällenne räätälöidyt paketit.

Vaellus on myös erittäin suosittua. Valmiita reittejä löytyy monen tasoisia ja maisemat hivelevät silmiä. Reittien varrella voi pysähtyä picnikille ihastelemaan näkymiä ja nauttimaan vuoriston hiljaisuudesta.

Alcoin ja Cocentainan kylistä löytyy myös tasokkaita kuntosaleja sekä lenkkimaastoja ja jalkapallokenttiä. Mitä sinä haluaisit urheilulomallasi tehdä ryhmäsi/joukkueesi kanssa?

urheilukeskus2

 

Me hoidamme sinulle olosuhteet kuntoon, jotta sinun tarvitsee keskittyä vain nauttimaan urheilun tuomasta ilosta!

 

Comments are closed