Pyöräilyleiri marraskuussa 11.11.2017-18.11.2017

Hola!
AthletiQ:n kautta on tarjolla unohtumaton pyöräilykokemus Alicanten maakunnassa Espanjan Itä-rannikolla. Alue tarjoaa pyöräilijöille loistavat puitteet unelmien pyöräilylomaan. Tarjolla on aurinkoa, lämpöä, monipuoliset ja hyväkuntoiset tiet sekä kauniit maisemat ympäri vuoden.
Matkapaketin ajankohta on 11.11.2017-18.11.2017. Voit ilmoittautua mukaan yksin tai haastaa kaverisi mukaan. Majoitus on isossa huvilakompleksissa, jossa on tarjolla erikokoisia omia asuntoja. Jokaisessa asunnossa on oma keittiö, kylpyhuone ja olohuone. Huvilalla on oma piha ja uima-allas alue, sekä iso kesäkeittiö isoine grilleineen.
Huvila sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Torreviejan keskustasta hyvien pyöräilymaastojen varrella. Kävelymatkan päässä huvilalta on paljon kauppoja ja ravintoloita.
Valitsemalla AthletiQ:n pyöräilypaketin saat vaivattomasti hyvätasoisen majoituksen, tasokkaat vuokrapyörät, valmiita reittikarttoja ja lentokenttäkuljetukset. Edustajamme on myös apuna kohteessa koko matkanne ajan.

Lisäksi on mahdollistaa järjestää lisäaktiviteettejä lomanne aikana. Kauttamme saa mm. retkiä paikalliselle viinitilalle, opastettua vuorivaellusta, retkiä lähialueen kaupunkeihin ja paljon muuta. Lisää tietoa aktiviteeteistämme löytyy nettisivuiltamme. Huvilalle on mahdollista saada myös urheiluhieroja.

Matkapaketin sisältö on:
– Majoitus yhden, kahden tai kolmen huoneen asunnoissa.
– Maittava ja tasokas aamupala.
– Lentokenttäkuljetukset.
– Hyvätasoinen maantie- tai maastopyörä koko matkan ajaksi. Pyörä toimitetaan valmiiksi huvilalle.
– Suomalainen pyöräopas mukaan kolmelle treenille.
– Yhden päivän reissu Murciaan, jossa pyörälenkki Murcian vuoristomaisemissa ja sen jälkeen menemme rentoutumaan hienoon ulkoilma kylpylään.

Matkapaketin hinta yhden makuuhuoneen asunnossa on 839 euroa/henkilö.
Matkapaketin hinta kahden makuuhuoneen asunnossa on 619 euroa/henkilö.
Matkapaketin hinta kolmen makuuhuoneen asunnossa on 489 euroa/henkilö.
Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen info@athletiq.fi
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.10.2017
Minimi osallistujamäärä 6 henkilöä.
Mahdollisuus tulla myös perheen kanssa, kysy siitä tarjous erikseen!!

Lennot asiakas varaa itse. Lähin lentokenttä on Alicante ja sinne lentää suoraan Norwegian ja Finnair.
Norwegian

Tervetuloa mukaan hienolle pyörälomalle!

Comments are closed