Yrityspaketti

Hola!
Olisiko aika vaihtaa perinteiset Levi ja Vierumäki Espanjan auringon alle. Kauttamme saa räätälöityjä yrityspaketteja esimerkiksi henkilöstön työ-ja hyvinvointiin, johtoryhmän kokoontumisille, asiakastapaamisille, pikkujoulureissuille ynnä muuta.
Me teemme juuri teidän yrityksen näköisen yrityspaketin. Majoitamme teidät hyvätasoiseen huvilaan, toivomanne ruokailut valmistetaan huvilalla ja yhdelle illalle vaikka grillibileet altaalla livemusiikin tahdittamana. Lisäaktiviteettejä voitte valita laajasta valikoimastamme. Voimme tehdä retken viinitilalle, käydä maastopyöräilemässä suolajärvillä, Ottaa kisaa kartingissa, vaeltamassa Bernian vuorella, sukeltamassa Tabarcan saarella, mennä katsomaan Espanjan jalkapallon tai koripallon pääsarja-ottelua ja paljon muuta. Vinkkejä aktiviteeteistämme löytyy nettisivuiltamme ja jos ei löydy toivomaanne, niin järjestetään.

Kaikki rukailut on mahdollista saada kokonaisuudessaan huvilalle. Voitte valita B&B, puolihoidon tai täysihoidon. Kokkimme valmistaa toivomanne ruokailut huvilalla.

Huvilamajoituksiin on tarjolla myös suosittu juomapalvelumme, jolloin me hoidamme huvilaan kaikki juomat ja täytämme jääkaappiin kylmää juotavaa sitä mukaan, kun se on lopuillaan. Peruspakettiin kuuluu vesi, mehu, virvoitusjuomat, olut ja viini. Lisätoiveet toteutamme erikseen.

Tässä esimerkki 8 hengen yrityspaketille kolmelle yölle. Hinta ei koske sesonki-aikaa heinäkuu-syyskuun puoliväli.
– Majoitus omassa huvilassa. Huvilalla oma uima-allas ja suomalainen puusauna.
– Lentokenttäkuljetukset.
– Puolihoito huvilalla. Aamupala ja lounas tai illallinen.
– Grillibileet huvilalla yhtenä iltana.
– Juomapalvelu peruspaketilla.
– Joogatunti meren rannalla auringon nousun aikaan.
– Padel-kurssi ja yrityksen sisäinen padel-turnaus.
– Retki viinitilalle.

Tämän paketin hinta on 489 euroa/henkilö.
Lennot asiakas varaa joko itse tai me avustamme niiden varaamisessa. Emme pysty paketoimaan lentoja paketteihimme.
Lähin lentokenttä on Alicante, jonne lentää suoraan Finnair ja Norwegian.
Tervetuloa vieraaksemme ja nauttimaan loistavasta palvelustamme!
Vamos

Comments are closed