14 päivän karanteeni jooga

Espanjassa on hallitus asettanut ulkonaliikkumiseen kovat rajoitteet seuraavaksi 2 viikoksi rajoittaakseen Korona-viruksen leviämistä.
Nyt, jos koskaan, kaikki kotona puuhastelu pääsee kunniaan!
Pidetään huoli toisistamme ja autetaan tarvittaessa. Otetaan ilo irti näistä hetkistä ja siitä mistä sen saa nyhdettyä. Pysykää terveinä!

Maanantai 16.3.2020 Espanjan hallitus on rajoittanut ulkonaliikkumista, vain kaupassa-, pankissa- ja apteekissa käynti sekä työmatkat ja vanhusten avustaminen on sallittua. Suurin osa yrityksistä on kiinni ja etätyötä suositellaan. Ruokakaupat, tupakkakaupat, apteekit ja pankit (yms.välttämättömyydet) ovat auki. Asiakkaita pyydetään tulemaan yksin ja säilyttämään vähintään metrin etäisyyden toisiinsa. Koiraa saa ulkoiluttaa, yksin.


Nyt kaikki hyvät ideat, mitä tehdä kotona ja pitää mieli virkeänä, ovat tervetulleita. Tässä yksi ajanviete päivääsi, karanteeni joogaa, ole hyvä!

Day 1

Day 2

Day 3

Day 4

Day 5

Yrittäjät ja korona-pandemia

Koronaviruksen aiheuttama tilanne heijastuu monella tavalla myös pieniin yrityksiin. Matkailuyritysten asiakasvirrat ovat pysähtyneet, ei tule ryhmiä, ei päiväretkiä. Monet yritykset eivät pysty palvelemaan asiakkaitaan toimipisteiden ollessa kiinni. Markkinapaikat ovat sulkeutuneet, yrittäjät eivät voi myydä tuotteitaan. Esiintyjien kalenterit ammottavat tyhjinä. Varaosia ei ole saatavilla ja tuote jää toimittamatta ja korjaukset suorittamatta. Kuitenkin kulut juoksevat (sos.turva, tilavuokrat jne) ja jostain pitäisi leipääkin saada pöytään.

Nyt voit auttaa! Tue/osta pieniltä suomalaisilta toimijoilta. Varmista, että Sinun eurosi luovat turvaa pienyrittäjille. Osta yrittäjän verkkokaupasta, hanki lahjakortteja, tilaa kotiinkuljetus ravintolasta (ketkä sitä pystyvät tässä tilanteessa tarjoamaan). Jos Sinulle on taloudellisesti mahdollista, harkitse, jättäisitkö perutusta esityksestä lippurahojen palautuksen pyytämättä? Varaa palveluja/aika kampaamoon, kosmetologille, hierontaan karanteenin jälkeiseen aikaan.

#PidetaanYhta #YhdessaVahvoja #AutaNyt

Lahjakortti Viinitila-vierailulle

Osta lahjakortti AthletiQn viinitila-retkelle perinteikkääseen Bodegas Faeloon. Autenttinen pienviinitila, jossa punaviini poljetaan yhä jaloin, kuten isoisäkin teki aikoinaan. Viljely on biodynaamista, tarinat mielenkiintoisia ja viinit herkullisia. Pääset tutustumaan viinitilan mielenkiintoiseen historiaan, tämän päivän tuotantoon sekä maistamaan heidän viinejään kera herkullisen tapas-lounaan (valko-, rose- ja punaviiniä sekä erikoisuutena heidän makea jälkiruoka-viini).

Retken hinta 40 eur / hlö.
Sisältää:
– Kuljetukset, noudamme kotiovelta (Torrevieja/Orihuela Costa).
– Tilan toiminnan esittely
(englanniksi, tulkkamme tarvittaessa).
– Viinien maistelun
(valko-, rosé-, puna- ja jälkiruokaviini).
– Herkullisen tapas-lounaan
(ilmoitathan mahdollisista allergioista ilmoittautumisen yhteydessä).
– Matkajuomaa ja AthletiQn suomalaisen oppaan.

Retkiä toteutetaan vuoden ympäri. Ja jatkamme heti taas, kun Espanjan korona-tilanne rauhoittuu! Ilmoitamme retkistämme netti-sivustollamme sekä Facebookissa. Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia. Toiveita retki-päiville otamme mielellämme vastaan.

Tilaa lahjakortit oheisella lomakkeella. Saat sähköpostiisi maksutiedot ja maksun suorituksen jälkeen saat lahjakortit sähköpostiisi.

(Lahjakortit toimitetaan tähän osoitteeseen, kun maksu on suoritettu)
Lahjakorttien määrä: 1
Ostaja, lahjan saaja tms...
Toiveita esim. päivämääriä haluttua retkeä varten.

Vastaa