Day 2

Tänään on upea päivä tehdä kaikkea sellaista mitä ei normaalin arjen pyörteissä ole ehtinyt: Kokkaa, laula, leiki, lue, kirjoita, kuuntele musiikkia, siivoa ne perimmäisetkin kaapit, joihin normaalisti ei jaksa edes koskea.

Tässä mielen virikkeeksi joogaa, ole hyvä!
Muistathan eiliset ohjeet? Ei kipua, ei kilpailua vaan rauhallista itsensä kuuntelua. Sytytä pari kynttilää, laita taustalle rentouttavaa rauhallista musiikkia, nauti ja fiilistele rauhassa…

Mikäli video ei näy tässä, katso se YouTubesta: https://youtu.be/g0uGYkUzzEU

Päivän menovinkit

Musiikki: Joogan taustalle sopii mainiosti Spotifyn ja YouTuben Yoga-soittolistat (Vinyasa Flow, Hatha Yoga, Sunrise Yoga jne)

Luettavaa: https://www.wdl.org/en/ Unescon tukema World Digital Library on avattu lukijoille. Karttoja, tekstejä, kuvia, nauhoituksia ja filmejä eri aikakausilta ympäri maailman. (7 eri kielellä).

Viinisuositus:
Näinä päivinä alkuruualle sopii valkoviininä Chileläinen Aresti ja lihan kanssa punaista Plan B-viiniä.

Kirjallinen tehtävä: Mieti ja kirjoita ylös 5 asiaa, joita et ole vielä kokeillut, mutta olet joskus miettinyt haluavasi kokeilla?

Shoppailu: Decathlon toimittaa nyt yli 20 euron nettiostokset suoraan kotiisi. https://www.decathlon.es/es/ Uusi joogamatto, soutulaite, kuntopyörä, käsipainot, mitä kaikkea ihminen tarvitseekaan koti-jumppaan!!!

Voit myös ostaa lahjakortteja AthletiQn viinitila-retkille Karanteeni-joogan etusivulla –>> tilaus-lomakkeeseen

Vastaa