Pyöräily

AthletiQ järjestää pyöräilymatkoja ryhmille Espanjaan Alicanten maakuntaan. Alicanten maakunta on kasvattanut suosiotaan pyöräilijöiden kesken ja alueelle ovatkin siirtyneet jo monet huippumaat/tallit treenaamaan. Maastot ovat vaihtelevia ja niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekin löytyy reittejä moneen lähtöön. Tiet ovat todella hyvä kuntoisia ja Espanjalaiset kunnioittavat liikenteessä pyöräilijöitä hienosti.
Kelien puolesta Alicanten maakunta ja etenkin keskuspaikkamme Torrevieja on omiaan pyöräilyyn ympäri vuoden. Torreviejassa sataa vähiten koko Espanjassa ja sadepäiviä on harvoin.

Kauttamme saa myös tasokkaat pyörät kohteeseen valmiiksi. Maantiepyörät ovat pääosin  Orbea tai Willier merkkisiä. Osasarjat 105 tai Ultegra ja runko hiilikuitua. Mahdollisuus vuokrata myös tasokas maastopyörä.
Asiakas vastaa itse pyörästä vuokrauksen ajan. Pyörän rikkoutuessa asiakas on vastuussa mahdollisista korjauskustannuksista.
Halutessaan voi tuoda myös oman pyörän. Norwegianilla pyörän tuonti maksaa n.60 euroa/suunta ja lentoyhtiö toivoo kuljetuslaukun käyttöä.
Meiltä löytyy valmiita reittikarttoja ja vinkkejä pyöräilyreittien suunnitteluun kunkin pyöräilijän tason mukaan.

Lisäksi:
– Kuljetuksia rannalle, shoppailemaan, katselemaan paikallisia nähtävyyksiä ja ym. Katso myös matkapakettimme ”aktiivilomat”, jos sieltä löytyisi ideoita lisäaktiviteeteiksi.
– Mahdollisuus saada paikallinen opas pyörälenkeille. Oppaat ovat paikallisen pyöräkerhon jäseniä ja opas valitaan ryhmän vauhdin mukaan. Myös tarjolla paikallista uinti- ja juoksuvalmennusta.
– Ryhmällä on mahdollisuus lähteä pyöräilemään Comtatin vuoristo-alueelle tai Sierra Espunalle. Sierra Espuna on yksi Espanjan suosituimmista vuorista pyöräilijöiden keskuudessa. Monipuoliset reitit, haastavat nousut ja hienot maisemat eivät jätä ketään kylmäksi!
Comtatin vuoristoalueelle on siirtyneet jo monet maailman huipputallit harjoittelemaan Astana-talli etunenässä.
Tässä esimerkki reittejä:
Sierra Espuna
Alcoy

Pyöräreiteille on mahdollista saada mukaan myös huolto-automme. Tankkaus hoituu matkan varrella, koska urheilu-juomat, hedelmät ja energiapatukat löytyvät huolto-autosta.

Mahdollisuus saada myös lisämaksusta Suomalainen urheiluhieroja majapaikalle. Hierojan hinta on 25 euroa tunti.

Majoitusvaihtoehtoina meillä on hotelli, loma-asunto tai oma huvila. Jokaiseen majoitusvaihtoehtoon on mahdollista saada myös puolihoito tai täysihoito. Loma-asunto ja huvilavaihtoehtoon on mahdollisuus saada myös juomapakettimme, jolloin majapaikalla on koko matkan aikana sovitut juomat valmiina.

Lähin lentokenttä on Alicante ja sinne lentää edullisesti Norwegian ja SAS. Asiakas varaa lennot itse.

Suo itsellesi loistava yhdistelmä lomailua ja pyöräilyä loistavissa puitteissa! Jätä asioiden hoitaminen meille ja tule nauttimaan katetusta pöydästä! Haasta kaverisi mukaan ja nähdään Torreviejassa!

Ota yhteyttä meihin ja räätälöidään juuri teidän ryhmänne näköinen pyöräilyloma.

20160426_101150

20151115_103407

20151106_170911

SAMSUNG CAMERA PICTURES

pyora

20160814_091918

Comments are closed.