Maastopyöräily

Maastopyöräily Comtat

AthletiQ on rakentanut yhdessä Euroopan parhaimmistoon kuuluvan DH-puiston kanssa loistavan matkapaketin Suomalaisille maastopyöräilijöille. AthletiQ:n kumppani La Fenasosa on kasvanut yhdeksi Euroopan parhaimmista DH-puistoista, jossa monet maailman eliittiin kuuluvat pyöräilijät sekä tallit käyvät säännöllisesti puistossa harjoittelemassa ja testaamassa kalustoaan, kuten Greg Minnaar ja Cedric Gracia tiimeineen. Pyörienvalmistajista esim. Santa Cruz on jo toista vuotta peräkkäin testannut uusia pyörämalleja puistossa.

Lafenasosa

downhill
Puiston huippu sijaitsee 1300 metrin korkeudella. Alue kattaa yli 1000 hehtaaria. Vuoren huipulta lähtee 10 eripituista ja eritasoista DH-reittiä. Vaikeustasoltaan reitit ovat kaksi mustaa, viisi punaista ja kolme vihreätä.

Lisäksi puiston alueelta löytyy yli 30 kilometriä trailia maastopyöräilyyn. Puistossa on myös erinomaiset palvelut, kuten baari, suihkut, mahdollisuus pyörien pesuun, pyörävuokraus ja kuljetuspalvelu.

Aina ajokerran jälkeen pyöräsi ja sinut kuljetetaan takaisin ylös. Ja pääset taas vaivatta kokemaan uuden pyöräilynautinnon. Puitteet ja maisemat on todella loistavat. Nämä sinun on koettava paikanpäällä!

maastococe4

AthletiQ on suunnitellut yhdessä puiston kanssa kaksi erilaista all-inclusive majoituspakettia.

Yli 10 hengen ryhmä majoittuu La Fenasosan Bike-parkissa tunnelmallisessa kartanossa tai omassa mökissään. Kartanossa on kahden-kolmen hengen makuuhuoneita ja tilaa jopa kolmenkymmenen hengen ryhmälle. Bike-parkin tunnelmaa kuvastaa yhteisöllisyys ja saatat huomata istuvasi iltaa altaalla alan huippujen kanssa. Maisemat kartanolta, yli 1300 metrin korkeudella, ovat erittäin upeat.

Pienemmillä ryhmillä on mahdollisuus majoittua viinitila Orbanissa, jossa noin 100 neliön olohuone kokoaa ajajat yhteen uskomattoman päivän päätteeksi. Päivän suoritusten analysoinnin lomassa voit haastaa kaverit vielä bilis- tai kiipeilykisaan. Pihalta löytyy iso uima-allasalue, jossa voi nauttia iltaa kylmä drinkki kädessä ja ihailla viinitilalta avautuvaa vuoristomaisemaa. Pihalla on myös iso ulkokeittiö, jossa tilan isäntä valmistaa vaikkapa kokonaista possua illalliseksi.

Lisäksi AthletiQ on tehnyt yhteistyösopimuksen puiston lähellä olevan huvilan kanssa, jonne on myös loistavat puitteet majoittua reissun ajaksi. AthletiQ hoitaa kaikki kuljetukset huvilalta DH-puistoon.

Kuvia majoitusvaihtoehdoista galleriasta.

Kaikkiin paketteihin kuuluu täysihoito.

All-inclusive paketin sisältö:

– Majoitus
– Aamupala, lounas ja illallinen majapaikalla joka päivä.
– Juomat DH-puistossa (siellä majoittautuessa) ja huvilassa (vesi,mehu, virvoitujuomat, olut ja viini)koko reissun ajan.
– Kuljetukset Alicanten lentokentältä majapaikkaan ja takaisin, sekä tarvittavat kuljetukset reissun ajan.
– DH-puiston kaikki palvelut.
– Lähi-alue tarjoaa myös kaikkea mielenkiintoista lisäaktiviteettia ja niitä voidaan lisätä matkaohjelmaan toiveidenne mukaan.

Jätä kaikki säätäminen ja muut aikaa vievät tekemiset AthletiQ:n hoidettavaksi ja nauti ajamisesta ja hauskanpidosta huippu olosuhteissa!Tämä kaikki vain AthletiQ:n järjestämänä!

Tässä esimerkki viikko-ohjelmastamme huvilamajoituksella: Maastopyöräily

Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri sinun ja ryhmäsi haluama paketti!

 

Yleisestikin koko Cocentainan alueella on lukematon määrä monipuolista maastopyöräilyreittiä. AthletiQ on kerännyt ison määrän eri tasoisia reittejä ja suunnitellaan niistä juuri sinulle täydellinen kokemus!

 

 

Muutama linkki puistosta

 

 

 

Maastopyöräily Torreviejan alue

Alueelta löytyy iso määrä valmiita reittejä niin harraste kuin aktiivisemmallekin pyöräilijälle.

Torreviejan suolajärvien ympäristö on todella suosittu maastopyöräilypaikka ja alueella on myös muutamia kuivuneita joen uomia, joissa käy paljon ryhmiä maastopyöräilemässä. Hieman rannikolta sisämaahan löytyy huikeita maastoja pyöräilylle. Maaston profiili myös muuttuu ja siellä reidet pääsevät tekemään kunnolla töitä ylämäissä.

AthletiQ suunnittelee mielellään kanssasi reitit ja toimii huoltoautona, jotta pääset ottamaan kaiken irti maastoista.

Muutama linkki:

Maastopyöräily

Paikallinen MB kisa

 

Lue lisää: Esimerkki viikko-ohjelma maastopyöräilyyn.

Comments are closed.