Moottoripyöräily

Alicanten maakunta soveltuu myös loistavasti moottoriurheiluun. Moottoripyöräilijöille löytyy huikeat ajopuitteet niin Välimeren rannikko -teillä kuin esimerkiksi Comtatin alueen vuoristoteillä. Alueen vuoristo nousee korkeimmillaan 1600 metriin ja tiet ovat hyvä kuntoisia serpentiini-tietä, joissa pääset todella ajamaan. 330 aurinkoista päivää takaavat myös optimaaliset kelit ajamiseen ympäri vuoden.

Lopettaisitko kesäsi upealla roadtripillä?
Suomen ajokelien loppuessa ota suunnaksi Espanja ja koe serpentiini-teiden huuma. Reissusi päätteeksi voit jättää pyöräsi meille lukittuun talvisäilöön. Talvella ajokuumeen yllättäessä voit lentää Alicanteen edullisesti ja tehdä pyöräreissuja täällä.

Pyörän vuosi säilytys maksaa 350 euroa ja siihen kuuluu pyörän säilytys lukitussa ja lämpimässä varastossa. Hintaan kuuluu myös yksi kappale lentokenttäkuljetuksia Alicanten kentältä varastolle.

Kauttamme on myös mahdollista vuokrata moottoripyörä reissunne ajaksi. Esimerkiksi:  2013 BMW R 1200 GS Adventure vuokrahinta on n. 150 euroa vuorokausi.

Alueelta löytyy myös hyvät puitteet enduroon. Varta vasten rakennettuja puistoja löytyy alueelta ja siellä saa vuokrattua pyöriä ja opastusta ajamiseen.

Enduropark

Solmoto

Me voimme luoda sinulle ja ryhmällesi loistavat puitteet ja sinä voit keskittyä ajamiseen. Miltä kuulostaisi majoittuminen tasokkaassa huvilassa? kokin valmistavat maukkaat ateriat ajoreissun päälle? Ajohien peseminen omassa uima-altaassa kylmä juoma kädessä?

Ota yhteyttä ja suo itsellesi ajonautinto loistavalla palvelulla ja loistavissa puitteissa!

Comments are closed.