Comtatin vuoristo-alue

Lafenasosan Downhill-puisto
Puistossa on mahdollista majoittua hienoon vanhaan linnan tai viereen rakennettuun mökkiin. Tämä toimii etenkin loistavasti maasto- ja alamäkipyöräilijöiden majoituspaikkana. Majoituspakettiin kuuluu kaikki puiston palvelut koko reissun ajan, kolme ruokaa/päivä ja juomat vedestä viineihin. Tämä majoitusvaihtoehto sopii hienosti 10-30 hengen ryhmille. Tässä majoitusvaihtoehdossa on hyvä huomioida, että reissunne aikana on mahdollista tutustua muun maalaisiin DH-pyöräilijöihin ja samalla saatat törmätä moneen mailman huippukuskiin. Puisto on saanut hyvän vastaaanoton alan piireissä ja sinne onkin siirtynyt monta huipputallia ja pyöräilijää treenaamaan. Ryhmällä on myös halutessaan mahdollisuus lähteä katsomaan paikallisia kyliä, uimaan lähellä olevaan luonnonlähteeseen, rentoutumaan merenrannalle tai vaikka Benidormiin bilettämään.

IMG_7832 IMG_7817

Señor Orbanin Viinitila
6-10 hengen ryhmillä on myös mahdollisuus kokea hieno elämys; majoittua puiston omistaja  Señor Orbanin  omalle viinitilalle n.10 km matkan päähän puistosta. Tilalla on vieraiden käytössä 100m2 olohuone  ja kolme isoa makuuhuonetta. Viinitilalla on myös iso uima-allasalue ja talonomistajan ulkokeittiö, missä hän ammattitaidolla valmistaa illalliset. Tähänkin majoituspakettiin kuuluu puiston palvelut, kuljetukset majapaikalta puistoon ja ruuat sekä juomat koko reissun ajan.
Puiston omistajalla on myös kattava kokemus mantiepyöräilijöiden majoittamisesta ja reititysten tekemisestä. Yhdessä AthletiQ:n edustajan kanssa katsomme juuri teille sopivat reitit ja toimimme huoltoautona treenienne ajan.
Kaikki edellä mainitut palvelut on yksinoikeudella räätälöity AthletiQ:lle ja meidän kanssamme tulet saamaan upean urheiluloman kaikilla herkuilla.

Viinitilan Olohuone Viinitilan piha-alue

Huvila Casa laTorreta
Moderni ja tilava huvila sijaitsee Alcoin ja Cocentainan välissä loistavien maantiepyöräilyreittien varrella. Huvilaan mahtuu 15 henkilöä ja puitteet ovat luksusta. Huvilan etupihalla on hieno uima-allas alue, altaalta on huikeat näkymät vuoristoon ja laaksossa oleviin kyliin. Talossa on isot oleskelutilat biljardipöytineen ja suuri ruokailutila koko porukalle.

Huvila Allas ja ruokailu torreta

 

Lisää kuvia majoituksista löytyy galleriasta

Comments are closed.