Villa AthletiQ

AthletiQ:lla on tarjota asiakkailleen monia majoitusvaihtoehtoja ja yksi loistava vaihtoehto on oma tilava huvilamme Villa AthletiQ.

Huvilasta löytyy 5 makuuhuonetta, olohuone, ruokailutila, valtava pelihuone, 3 kylpyhuonetta ja omalla pihalla mm. puusauna, oma-uima-allas ja grilli. Majoitustilaa on noin 12 henkilölle ja sopuisalle junioriporukalle järjestettävissä vielä lisää makuutiloja.

Huvila sijaitsee pienen San Miguel de Salinaksen kylän laitamilla, josta löytyy ravintoloita ja kauppoja. Sijaintinsa puolesta huvila tarjoaa pyöräilijöille ja juoksijoille alueen parhaimmat treenimaastot suoraan portilta.
Huvilasta löytyy kaikki tarvottavat varusteet ja bonuksena uskomattomat maisemat merelle ja läheisiin kaupunkeihin.

Villa AthletiQ on vuokrattavissa ryhmille, perheille ja joukkueille. Halutessasi järjestämme vuokrapyörät pihallee odottamaan, all-inclusive-ruokailupaketin, kuljetuksia tai vuokra-autot, hierojan huvilalle… tai mitä lomallasi tarvitsetkaan-kysy-me autamme!

Vuokrahinnat alkaen:
Low season (lokakuu-toukokuu) 1150 euroa/viikko
High season (kesäkuu-syyskuu+juhlapyhät) 1650 euroa/viikko.
Vesi ja sähkö 15 euroa/viikko/henkilö.
Loppusiivous 150 euroa.
Pyydä tarjous info@athletiq.fi ja tule viettämään unelmiesi loma!

Lähimpään kaupunkiin Torreviejaan sekä Orihuela Costan Zenia Boulevard ostoskeskukseen on noin 10 minuutin ajomatka. Sekä Torreviejasta että Orihuela Costalta löytyy useita Blue Flag-arvonimen saaneita upeita rantoja.
Suolajärvien mikroilmasto ja leudot talvet takaavat miellyttävän ilmaston ympärivuotiseenkin oleskeluun. Auringonlasku suolajärven rannalla on kokemisen arvoinen!
Tammi-helmikuussa kukkivat mantelipuut koristavat San Miguel de Salinaksen kylää lähes joka reunalta. Syksyllä kelit ovat kuin Suomen kesähelteitä. Kylmimpinäkin kuukausinakin aurinko pitää huolen siitä, että päivälämpötila lähentelee 20 astetta ja ulkoilu on miellyttävää läpi talvikauden. Kesän kuumimpina kuukausina kannattaa raskas liikunta unohtaa ja nauttia rantalomailusta.

Eteläisellä Costa Blancalla on paljon tarjottavaa, upeita sinisen lipun uimarantoja, kulttuuria ja herkullisia paikallisia sekä kansainvälisiä keittiöitä.  Liikunnan ystävälle alue on paratiisi. Upeita golf-kenttiä, laajoja ulkoilualueita, jokaiseen tasoon sopivia maantie-ja maastopyöräily-reittejä, monenmoista vesiurheilua ja tietenkään erilaisia palloilulajeja unohtamatta!!

Tule tutustumaan ihanaan Costa Blancaan!!

Tutustu tarjontaamme ja seuraa meitä Facebookissa !
Kerro millaista lomamatkaa haaveilet ja suunnitellaan yhdessä juuri toiveidenne mukainen reissu!
info@athletiq.fi

Comments are closed.