Villat AthletiQ

AthletiQ:lla on tarjota asiakkailleen monia majoitusvaihtoehtoja ja yksi suosituimmista majoitusmuodoista on huvila-majoitus. Yksityisessä huvilassa nautit seurueesi kanssa auringosta, uimisesta ja ruokailuista omassa rauhassa.

Huvila valitaan aina ryhmän koon ja tarpeiden mukaan.

Esimerkki-huvilasta löytyy 5 makuuhuonetta, olohuone, ruokailutila, valtava pelihuone, 3 kylpyhuonetta ja omalla pihalla mm. puusauna, oma-uima-allas ja grilli. Majoitustilaa on noin 12 henkilölle ja sopuisalle junioriporukalle järjestettävissä vielä lisää makuutiloja.

Huviloiden sijainti vaihtelee rauhallisemmista kylistä aina meren rantaan tai kaupungin läheisyyteen. Mikä sinun ryhmällesi on tärkeää? – Upeat maisemat. – Oma rauha. -Shoppailu-mahdollisuudet. -Meren ranta. -Hyvät ulkoilu- ja urheilumaastot. – Iso uima-allas-alue…

AthletiQn käyttämät villat ovat vuokrattavissa ryhmille, perheille ja joukkueille. Halutessasi järjestämme vuokrapyörät pihalle odottamaan, all-inclusive-ruokailupaketin, kuljetuksia tai vuokra-autot, hierojan huvilalle… tai mitä lomallasi tarvitsetkaan

kysy – niin me autamme!

Esimerkkejä isompien huviloiden vuokrahinnoista alkaen:
Low season (lokakuu-toukokuu) 1150 euroa/viikko
High season (kesäkuu-syyskuu+juhlapyhät) 1650 euroa/viikko.
Vesi ja sähkö 15 euroa/viikko/henkilö.
Loppusiivous 150 euroa.
Pyydä tarjous info@athletiq.fi ja tule viettämään unelmiesi loma!

Huvilat sijaitsevat Torreviejan sekä Orihuela costan alueella tai lähellä. Sekä Torreviejasta että Orihuela Costalta löytyy useita Blue Flag-arvonimen saaneita upeita rantoja, Zenia Boulevard-ostoskeskus, paljon erilaisia ravintoloita ja nähtävää.
Suolajärvien mikroilmasto ja leudot talvet takaavat miellyttävän ilmaston ympärivuotiseenkin oleskeluun. Auringonlasku suolajärven rannalla on kokemisen arvoinen!

Tammi-helmikuussa kukkivat mantelipuut koristavat San Miguel de Salinaksen kylää lähes joka reunalta. Syksyllä kelit ovat kuin Suomen kesähelteitä. Kylmimpinäkin kuukausinakin aurinko pitää huolen siitä, että päivälämpötila lähentelee 20 astetta ja ulkoilu on miellyttävää läpi talvikauden. Kesän kuumimpina kuukausina kannattaa raskas liikunta unohtaa ja nauttia rantalomailusta.

Eteläisellä Costa Blancalla on paljon tarjottavaa, upeita sinisen lipun uimarantoja, kulttuuria ja herkullisia paikallisia sekä kansainvälisiä keittiöitä.  Liikunnan ystävälle alue on paratiisi. Upeita golf-kenttiä, laajoja ulkoilualueita, jokaiseen tasoon sopivia maantie-ja maastopyöräily-reittejä, monenmoista vesiurheilua ja tietenkään erilaisia palloilulajeja unohtamatta!!

Tule tutustumaan ihanaan Costa Blancaan!!

Tutustu tarjontaamme ja seuraa meitä Facebookissa !
Kerro millaista lomamatkaa haaveilet ja suunnitellaan yhdessä juuri toiveidenne mukainen reissu!
info@athletiq.fi

Comments are closed.