Amin Asikaisen BootCamp 2019

Treenaa itsesi kuntoon mestarin johdolla!
Toiminnallista ja tehokasta harjoittelua Espanjan auringon alla 21.10 – 27.10 2019

Lähde mukaan täyden palvelun aktiivi-lomalle, jossa kaikki on järjestetty valmiiksi, jotta Sinä voit rauhassa keskittyä olennaiseen!

BootCamp

Tarjolla hikeä, aurinko, naurua ja hyvää oloa. Harjoittelet Aminin ja Nadian johdolla 2-3 kertaa päivässä. Kestävyyttä, voimaa ja kehonhallintaa, suorituksien tekniikan hiomista, uusia oivalluksia sekä rehellistä puurtamista! Mikäli kehosi kaipaa kunnon treeni-leiriä, jossa tuloksia tulee varmasti, on paikkasi Torreviejassa Espanjan auringon alla! Ammattilaisen vinkeillä ja ohjeilla saat uutta potkua treeneihisi ja apua harjoitteluusi. Kuntopiiriä, juoksua, kahvakuulailua, venyttelyä sekä voimaharjoittelua toiminnallisesti ja tehokkaasti toteutettuna; Näillä BootCampin eväillä lisäät mielekkyyttä harjoitteluusi myös leirin jälkeen. Lihaskuntoa, kestävyyttä ja ketteryyttä kaipaaville leiri tarjoaa mahtavan startin uuteen treenikauteen tai ansaitun palkinnon kevätkauden päätökseen. Lihashuolto hoituu sekä joogalla että suomalaisen urheiluhierojan avulla. Hieronta saatavilla lisämaksusta. Ohjattuja jooga-tunteja on tarjolla useampana päivänä leirin aikana, joihin voit vapaasti halutessasi osallistua. Harjoitukset ovat rankkoja, mutta jokainen voi tehdä ja osallistua oman kuntonsa mukaan. Treenejä voidaan myös muokata osallistujien toiveita/tarpeita huomioiden. Kaikki halukkaat ja urheilun nälkäiset ovat tervetulleita mukaan!

 

Majoitus
on järjestetty ihastuttavassa Finca Venuksessa jaetuissa huoneistoissa. Fincaa ympäröi kaunis ja vehreä puutarhamainen aidattu 8000 neliön piha-alue, josta jokainen löytää oman rauhoittumis- ja rentoutumis -paikkansa. Fincan upealla isolla uima-allas alueella nautiskelet auringosta yksin tai yhdessä ryhmäläisten kanssa. Huoneistoissa on makuuhuoneiden lisäksi olohuone, avokeittiö sekä kylpyhuone. Kahden makuuhuoneen huoneistoissa sisustus on espanjalaisen vaatimaton. Jokaiselle vieraalle on oma sänky ja lisämaksusta (250€) voit varata itsellesi oman yksityisen huoneen. Käytössäsi talonpuolesta on petivaatteet ja pyyhkeet, mukaan tarvitset omat hygienia-tuotteesi.

 

Ruokailut
nautitaan Fincan yhteisessä isossa keittiö/oleskelutilassa. Kokkimme valmistaa maittavat ja ravitsevat aamupalat, lounaat sekä illalliset urheilijoiden tarpeet huomioiden ja leiriohjelmaamme sopivan aikataulun mukaan. Kerrothan mahdollisista allergioista ilmoittautumisen yhteydessä, jotta kokkimme voi asian huomioida ajoissa. Fincalla on tarjolla juotavaksesi vettä, mehua, virvoitusjuomia sekä olutta ja viiniä koko leirin ajan (sisältyy leirin hintaan). Keittiöstä löytyy myös hedelmiä välipaloiksi ja mikäli haluat nauttia omia eväitä, voit niitä ostaa lähikaupasta espanjalaiseen edulliseen hintaan huoneistosi jääkaappiin.

Leirillä kaikki tarvittava on järjestetty valmiiksi, jotta Sinä voit keskittyä rauhassa urheiluun ja nauttimaan leiristä!

 

Lisäohjelmaa
Leirin kahtena päivänä on iltapäivälle järjestetty vapaata oleskelua, jolloin voit rauhoittua ja ladata akkuja puutarhassa tai lähteä ryhmän mukaan hiekkarannalle tai Zenia Boulevard-ostoskeskukseen (kuljetukset kuuluvat leirin hintaan).
Tarjolla on myös erilaisia retkiä lisämaksua vastaan: esimerkiksi vierailu paikalliselle perheomisteiselle luomu-viinitilalle tai maastopyöräretkelle suolajärvien rannalle. Fincalla on myös mahdollista nauttia suomalaisen urheiluhierojan hyvää tekevistä käsistä hieronta lisämaksusta ja ajanvarauksella.

 

Matkan all-inclusive hinta on 1418 euroa / hlö.

Sisältää:

 • Lennot Helsinki – Alicante – Helsinki
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoitus jaetuissa huoneistoissa Fincalla
 • Täyden ylläpidon (aamupala, lounas ja päivällinen) sekä vesi/mehu/olut/viini.
 • Aminin ja Nadian vetämät harjoitukset leiriohjelman mukaisesti.
 • Ohjattuja jooga-tunteja leirin aikana (väh. 2kpl).
 • 2 yhteiskuljetusta: hiekkarannalle Torreviejaan sekä shoppailemaan Zenia Boulevard ostoskeskukseen.
 • Fiesta-illallinen torstaina Fincalla.
 • AthletiQn suomalainen edustaja apunasi leirin aikana.
 • Lisämaksusta muita retkiä lähialueiden nähtävyyksiin sekä esim. urheiluhierontaa Fincalla.
 • Oma makuuhuone lisämaksusta (250 €).

Lennot Norwegian:
Lähtö 21.lokakuuta D8 538 HEL 06:40 ALC 10:05
Paluu 27.lokakuuta D85420  ALC 07:00 HKI 12:20

Tule viimeistelemään kesäkuntosi ja ilmoittaudu mukaan!!!!

Viimeinen ilmoittautumispäivä 5.5.2019  ja paikkoja on rajoitetusti!

Ilmoittautumisen hoidat kätevimmin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

info@athletiq.fi

Varausmaksu 40 % tulee maksaa 15.5.2019 mennessä. Loppuosa tulee maksettavaksi 1.8.2019.

 

Amin Asikainen
Amin on eloisa, iloinen, kaikki huomioon ottava, periksiantamaton ja perhekeskeinen mies. Hän aloitti nyrkkeilyn 12-vuotiaana ja siirtyi ammattilaiseksi vuonna 2001. Tätä ennen Amin harrasti jalkapalloa, taekwondoa ja karatea alle kymmenvuotiaana.

Lempinimensä Idi hän on saanut entisen Ugandan diktaattorin Idi Aminin mukaan.

Amin Asikainen – suomalainen nyrkkeilijä ja ammattilaisten keskisarjan Euroopan mestari. Ammattilaisena hän otteli 32 ottelua ja voitti niistä 28. Voitoista 19 tuli tyrmäyksellä. Asikainen lopetti uransa maaliskuussa 2011

Amin on viihteen ja valmennuksen monitoimimies. Hän on haluttu vieras yritys- ja promootiotapahtumiin sekä yksityisiin juhliin kuten polttareihin.

Amin taistelee myös koulukiusaamisen ehkäisemiseksi. Amin ja Mikko Kartano kiertävät yhdessä kouluja järjestämällä Kiusaamisesta KIPU -ohjelmallisia oppitunteja kiusaamisesta ja koulukiusattuna olemisesta.

 

Nadia Ammouri

Nadia on energinen, elämänjanoinen, auttavainen, perhekeskeinen ja sisukas lapin tyttö Ylitorniolta. Hän aloitti harrastamisen erilaisten urheilu ja kädentaitojen lajeissa jo nuorena. Harrastuksiin kuului sähly, kaukalopallo, ratsastus, voimistelu, piano, kädentaidot sekä laskettelu. Myöhemmin päälajeiksi tuli salibandy naisten 3 divarissa ja ratsastusta harrastelijasta aivan alan ammattilaiseksi. Hän on kisannut kouluhevosellaan kansallisia vaativan B:n ja A:n luokkia.

Tällä hetkellä Nadia valmentautuu ratsastuksessa säännöllisesti Jasmin Sikströmin silmän alla, nyt inter tason kouluhevosella. Hän haluaa tatsin pysyvän ja jossain vaiheessa elämäänsä kunnolla kilpailemaan omalla hevosella.

Nadia on kouluttautunut paljon ja hankkinut itselleen useita ammatteja – mm. ratsastuksenohjaaja sekä lastenohjaaja (3v kouluja, 120op). Hän kouluttautui Spartan Academyssä Personal Traineriksi keväällä 2018. Viimeisimpänä koulutuksena on Voimavalmentaja Spartan Academystä ja tarkoitus hänellä on kehittää itseään jatkuvasti.

Bootcampilla mukana https://m.jdsports.fi/

Lähde mukaan syksyn aurinkoisimmalle BootCampille, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi!

 

 

Torrevieja – helmi Välimeren ja suolajärvien sylissä

Aurinkoinen Torrevieja on vienyt jo monen matkailijan sydämen. Yhä useampi palaa rentoon, edulliseen ja kansainväliseen ranta-kaupunkiin aina vain uudestaan. Leuto ja vähäsateinen Välimeren ilmasto tarjoilee ympärivuoden mukavat kelit ulkona liikkumiseen. Välimeren, suolajärvien sekä vuorien ansiosta alueelle on kehittynyt mikro-ilmasto, jossa on hyvä hengittää. Monet atoopikot, astmaatikot ja reumapotilaat kokevat olonsa helpottuvan jo ensimmäisten lomapäivien aikana.

Pienestä kalastajakylästä kansainväliseksi loma-paratiisiksi kasvanut Torrevieja tarjoilee paljon tekemistä ja näkemistä niin rantalomailijoille, perheille kuin urheilijoillekin. Torrevieja sijaitsee itäisessä Espanjassa Välimeren rannalla Costa Blancalla, alle tunnin ajomatkan päässä Alicanten kansainväliseltä lentokentältä.

 

Comments are closed.