Jalkapalloleirit- ja turnaukset

Jalkapallo-joukkueille räätälöimme toiveidenne ja tasonne mukaisen täyden palvelun leiri-tai turnauspaketin Espanjaan. Harjoitusvuoroja ja -otteluita paikallisia joukkueita vastaan juuri niin monta kuin leirin aikana haluatte. Majoitukset mahtavassa huvilakompleksissa, yksityisessä huvilassa tai hotellissa. Kaikki tarvittavat kuljetukset, ruoka- ja juomahuolto, mielenkiintoisia aktiviteetteja sekä esimerkiksi erillistä ohjelmaa vanhemmille järjestyy vaivattomasti kauttamme.
Pääkohteemme on Torreviejan alue, mutta kauttamme pääsette leirille tai turnauksiin myös Elcheen, Valenciaan, Madridiin (Athletico Madrid) tai Villarealiin.
Lisäksi kauttamme löytyy tasokkaita valmennus/koulutusmatkoja kaikkiin yllämainittuihin kaupunkeihin/seuroihin, kysy niistä lisää!

Leirit: 
– Harjoituksia ja harjoitusotteluita toivomienne määrien mukaan. 
– Harjoitusotteluihin valitsemme vastustajat toiveidenne ja tasonne mukaan. Hyviä vastustajia löytyy kauttamme niin harrastejoukkueille, kuin ammattilaisjoukkueillekin. 
– AthletiQ:n täyden palvelun matkapaketti.

Turnaukset:
– Yleisimmät ajankohdat pääsiäinen ja kesäkuu.
– Turnauspaikat Torrevieja, Madrid, Benidorm, Elche, Murcia, Valencia ja Villareal. 
– Turnauksista on kerromme mielellämme lisää ja katsotaan yhdessä mikä turnaus sopii parhaiten aikatauluihinne ja minkälaista tasoa toivotte turnaukselta. 
– AthletiQ:n täyden palvelun matkapaketti.

Suunnitellaan yhdessä toiveidenne leiri- tai turnauselämys. Anna meidän toteuttaa ja valmistella kaikki, jotta te voitte keskittyä tärkeimpään: harjoitteluun, lomailuun ja mukavaan yhdessäoloon!

Esimerkkimatka jalkapallojoukkueelle viikon leiristä:

– Majoitus kuudeksi yöksi upeassa huvilakompleksissa. Kts. lisää Finca Venus
– Kokkimme valmistaa Aamupalat, lounaat ja illalliset huvilalla teidän aikatauluihinne sopien.
– Kaikki juomat huvilalla (vesi, mehut, virvoitusjuomat, kahvi/tee).
– Kuljetukset lentokentältä majoituspaikalle sekä takaisin lentokentälle.
– Kuljetukset harjoituksiin.
– 4 harjoitusta ja kaksi harjoitusottelua.
– Pallot ja muut harjoitustarvikkeet valmiina treeneissä ja peleissä.
– AthletiQ:n edustaja oppaana ja yhteyshenkilönä koko leirin ajan.
– Padel-kurssi ja joukkueen sisäinen turnaus, jossa ratkaistaan joukkueenne padel-mestari.
– Rantapäivä sekä shoppailu-reissu isoon ostoskeskukseen.
– Lennot.
Esimerkkipaketin hinta ilman lentoja on 568 euroa/henkilö. Hinta on laskettu 25 henkilön mukaan ja sisältää yhden toimihenkilön/valmentajan matkapaketin kuluitta. Lopullinen hinta määräytyy ajankohdan, henkilömäärän ja matkapaketin sisällön mukaan.

Lisäaktiviteetteja toiveidenne mukaan. Mahdollisuus esimerkiksi lähteä katsomaan La Liga -peliä Elcheen, Valenciaan tai Villarealiin. Vai miltä kuulostaa ranta-olympialaiset, vuorivaellus, maastopyöräily tai vaikka kiva päivä Murcian tai Benidormin huvipuistoissa, josta löytyy lasten ja nuorten iloksi mm. eläintarha, vesipuistoja ja huvipuistoja.

Ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan juuri teidän joukkueenne näköinen täyden palvelun jalkapallomatka aurinkoiseen Espanjaan!

Comments are closed.