Koripalloleiri

Hola!
Tervetuloa nauttimaan koripallosta ja yhdessäolosta hienoihin puitteisiin Espanjan Torreviejaan. AthletiQ järjestää seurallenne unohtumattoman all-inclusive koripalloleirin rautaisella ammattitaidolla. 320 aurinkoista päivää vuodessa, lämpöä, Välimeri, edullinen hintataso, iloiset paikalliset ihmiset ja loistavat mahdollisuudet harjoitella koripalloa.
Me hoidamme kohteessa kaiken kuntoon, toiveidenne mukaisesti ja teidän tehtävänne on tulla nauttimaan koripallosta ja yhdessäolosta!

Harjoitukset ja ottelut ovat Torrevieja Sport Cityssä . Harjoituksiinne on mahdollista saada mukaan paikallista valmennusosaamista ja harjoituksia on mahdollista vetää myös paikallisen joukkueen kanssa. Harjoitusotteluita pelaamme lähialueen paikallisia joukkueita vastaan ja löydämme varmasti jokaiselle joukkueelle sopivan harjoitusvastustajan.

Koripallon lisäksi voimme järjestää kaikkea kivaa lisäaktiviteettiä leirille kuten biitsi-olympialaiset, Padel-kurssin/turnauksen, vuorivaellusta, reissun isoon ostoskeskukseen, jooga-kursseja ynnä muuta. Kauttamme on mahdollista lähteä myös katsomaan Espanjan pääsarjan kori-tai jalkapallo-ottelua paikanpäälle Valenciaan, Murciaan tai Villarealiin.

Esimerkkitarjous koripallojoukkueelle viikon leiristä (syyskuu-kesäkuu)

– Hotellimajoitus 3 tähden hotellissa kuudeksi yöksi.
– Aamupala, lounas ja illallinen hotellilla.
– Kuljetukset lentokentältä hotellille ja hotellilta lentokentälle.
– Kuljetukset hotellilta urheilukeskukseen harjoituksiin. www.torreviejasportscity.com/
– 4 harjoitusta.
– Kaksi harjoitusottelua paikallista joukkuetta vastaan.
– Pallot, tötsät, liivit ja vedet harjoituksiin.
– AthletiQ:n edustaja oppaana ja yhteyshenkilönä koko leirin ajan.

Tarjous laskettu 20 henkilön mukaan ja matkan ajankohta on syyskuu-kesäkuu.
Paketin kokonaishinta on 549 euroa/henkilö.
Torreviejan lähin lentokenttä on Alicante. Norwegian ja Finnair lentää Helsingistä päivittäin. Asiakas varaa lennot itse tai me voimme auttaa varauksen teossa.

Majoitusvaihtoehtona on myös oma huvila. Huvila sisältää 11 omaa erikokoista asuntoa ja maksimi majoituskapasiteetti on 32 henkilöä. Huvilalla on iso uima-allas ja piha-alue, jossa on hyvä nauttia yhdessäolosta koripallon ohessa. Huvilalle on mahdollista saada suosittu juomapalvelumme ja oma kokki loihtimaan herkulliset ja ravitsevat ateriat.

Perheenjäsenet voivat yhdistää lomareissun ja lastensa urheiluleirin. Räätälöimme perheenjäsenille oman matkapaketin mukavilla lisähöysteillä. Vanhemmille voimme järjestää erilaisia retkiä, kuten tutustumismakumatkan paikalliselle viinitilalle tai lähialueen hienoihin nähtävyyksiin/kaupunkeihin.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän joukkueenne näköinen leiri.
Vamos!

Comments are closed.