Koripalloleiri

Hola!
Tervetuloa nauttimaan koripallosta ja yhdessäolosta hienoihin puitteisiin Espanjan Torreviejaan. AthletiQ järjestää seurallenne unohtumattoman all-inclusive koripalloleirin rautaisella ammattitaidolla. 320 aurinkoista päivää vuodessa, lämpöä, Välimeri, edullinen hintataso, iloiset paikalliset ihmiset ja loistavat mahdollisuudet harjoitella koripalloa.
Me hoidamme kohteessa kaiken kuntoon, toiveidenne mukaisesti ja teidän tehtävänne on tulla nauttimaan koripallosta ja yhdessäolosta!

Harjoitukset ja pelit ovat pääsääntöisesti on Torrevieja Sport Cityssä Harjoituksiinne on mahdollista saada mukaan paikallista valmennusosaamista ja harjoituksia on mahdollista vetää myös paikallisen joukkueen kanssa. Harjoitusotteluita pelaamme lähialueen paikallisia joukkueita vastaan ja löydämme varmasti jokaiselle joukkueelle sopivan harjoitusvastustajan.

Meidän kauttamme on mahdollista päästä myös leirille tai turnaukseen Valenciaan, Valencia Basketin vieraaksi. Heillä on tarjota yksi Euroopan hienoimmista leirikeskuksista, mikä sopii loistavasti myös ammattilaisjoukkueillekin. Me hoidamme matkanjärjestelyt ja yhdessä seuran kanssa kaikki toivomanne koripalloon liittyvät toiveet.
Facilities | L’Alqueria del Basket

Koripallon lisäksi voimme järjestää kaikkea kivaa lisäaktiviteettiä leirille kuten biitsi-olympialaiset, Padel-kurssin/turnauksen, vuorivaellusta, reissun isoon ostoskeskukseen, jooga-kursseja ynnä muuta. Kauttamme on mahdollista lähteä myös katsomaan Espanjan pääsarjan kori-tai jalkapallo-ottelua paikanpäälle Valenciaan, Murciaan tai Villarealiin.

Esimerkkitarjous koripallojoukkueelle viikon leiristä (syyskuu-kesäkuu)

– Majoitus kuudeksi yöksi upeassa huvilakompleksissa. Kts. lisää Finca Venus
– Aamupala, lounas ja illallinen huvilalla teidän aikatauluihinne sopien.
– Kuljetukset lentokentältä majoituspaikalle sekä takaisin lentokentälle.
– Kuljetukset harjoituksiin.
– 4 harjoitusta ja kaksi harjoitusottelua.
– Pallot ja muut harjoitustarvikkeet valmiina treeneissä ja peleissä.
– AthletiQ:n edustaja oppaana ja yhteyshenkilönä koko leirin ajan.
– Padel-kurssi ja joukkueen sisäinen turnaus, jossa ratkaistaan joukkueenne padel-mestari.
– Rantapäivä sekä shoppailu-reissu isoon ostoskeskukseen.
– Lennot.
Esimerkkipaketin hinta ilman lentoja on 578 euroa/henkilö (ilman lentoja). Hinta on laskettu 20 henkilön mukaan ja sisältää yhden toimihenkilön/valmentajan matkapaketin kuluitta. Lopullinen hinta määräytyy ajankohdan, henkilömäärän ja matkapaketin sisällön mukaan.
Torreviejan lähin lentokenttä on Alicante. Norwegian ja Finnair lentää Helsingistä päivittäin. Lennot saa meidän kauttamme.

Perheenjäsenet voivat yhdistää lomareissun ja lastensa urheiluleirin. Räätälöimme perheenjäsenille oman matkapaketin mukavilla lisähöysteillä. Vanhemmille voimme järjestää erilaisia retkiä, kuten tutustumismakumatkan paikalliselle viinitilalle tai lähialueen hienoihin nähtävyyksiin/kaupunkeihin.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän joukkueenne näköinen leiri.
Vamos!

 

 

 

Comments are closed.