Pyöräily/ triathlonleiri toukokuussa 2018

 

AthletiQ:n kautta on tarjolla unohtumaton leirimahdollisuus Alicanten maakunnassa Espanjan Itä-rannikolla. Alue tarjoaa pyöräilijöille, juoksijoille ja triathlonisteille hienot puitteet loistavaan harjoitteluun. Tarjolla on aurinkoa, lämpöä, monipuoliset ja hyväkuntoiset pyörätiet, juoksubaanat ja uintiin 50 metrin radoilla varustettu sisähalli sekä kauniit maisemat ympäri vuoden. Lisäksi kohteessa apunanne on AthletiQ:n suomalaiset matkanjohtajat koko leirin ajan.

Matkan ajankohta on 25.5.2018-1.6.2018. Voit ilmoittautua yksin tai haastaa kaverisi mukaan. Majoitus on isossa huvilakompleksissa, jossa on tarjolla erikokoisia huoneistoja. Jokaisessa asunnossa on oma keittiö, kylpyhuone, olohuone ja makuuhuone (1-3 mh). Huvilalla on oma piha ja uima-allas alue, sekä iso kesäkeittiö isoine grilleineen.
Huvila sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Torreviejan keskustasta hyvien pyöräily- ja juoksumaastojen varrella. Kävelymatkan päässä huvilalta on paljon kauppoja ja ravintoloita.
Huoneistoja on kolmea eri kokoa:
– Yksiöissä on yksi makuuhuone parisängyllä, keittiö, kylpyhuone, olohuone ja pihaterassi. Maksimimajoituskapasiteetti kaksi henkilöä.
– Kaksiossa on kaksi makuuhuonetta ja osassa huoneistoissa kummassakin makuuhuoneessa parisänky ja muutamassa parisänky ja yhden hengen sängyt. Lisäksi keittiö, kylpyhuone, olohuone ja pihaterassi. Maksimikapasiteetti henkilöä 4/huoneisto.
– Kolmiossa on kolme makuuhuonetta siten, että yhdessä makuuhuoneessa on parisänky, toisessa yhden hengen sänky ja kolmannessa kaksi yhden hengen sänkyä. Lisäksi keittiö, kylpyhuone, olohuone ja pihaterassi. Maksimikapasiteetti 5 henkilöä.

Valitsemalla AthletiQ:n leiripaketin saat kaiken mitä tarvitset vaivattomasti, hyvätasoisen majoituksen, tasokkaat vuokrapyörät, valmiita reittikarttoja ja lentokenttäkuljetukset. Edustajamme on myös apuna kohteessa koko matkanne ajan.

Lisäksi on mahdollistaa järjestää lisä-aktiviteettejä lomanne aikana. Kauttamme saa mm. retkiä paikalliselle viinitilalle, opastettua vuorivaellusta, retkiä lähialueen kaupunkeihin ja paljon muuta. Lisää tietoa aktiviteeteistämme löytyy nettisivuiltamme. Huvilalle on mahdollista saada urheiluhieroja ja edullisia vuokra-autoja.

Matkapaketin sisältö on:
– Majoitus yhden, kahden tai kolmen makuuhuoneen asunnoissa.
– Puolihoito huvilalla. Tarjolla oman kokin valmistavat maukkaat aamupalat ja illalliset.
– Lentokenttäkuljetukset.
– Valmiita reittivinkkejä alueen loistavista pyörä-ja juoksureiteistä.
– AthletiQ:n suomalainen henkilökunta apuna kohteessa.

 

Hinta
– Yhden makuuhuoneen asunnossa on 576 euroa/henkilö. Pariskuntahinta yksiössä 382 euroa/henkilö.
–  2-3 hlöä kahden makuuhuoneen asunnossa on 492 euroa/henkilö.
–  4 hlöä kolmen makuuhuoneen asunnossa on 436 euroa/henkilö.
Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen info@athletiq.fi
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.4.2018
Mahdollisuus tulla myös perheen kanssa, kysy siitä tarjous erikseen!!

Lisämaksusta:
– Tasokas maantiepyörä 140euro/viikko. Kaikki pyörämme ovat hiilikuiturunkoisia ja Ultegran osasarjalla.
– Suomalainen urheiluhieroja huvilalle, 30 eur/45min.
– Retki paikalliselle viinitilalle 35eur/henkilö. Sisältää kuljetukset, opastetun viinitilakierroksen, viinien maistelua ja maittava tapas-ateria.
– Vuokra-auto huvilalle 28 eur/vuorokausia. Sisältää vakuutukset, extra kuljettajan ja vapaat kilometrit.
– Reissu vuoristoon pyöräilemään 70eur/henkilö. Sisältää kuljetukset, huolto-auton, energiajuomaa ja energiapatukoita ja sisäänpääsyn Algarin putouksille, sekä maittavan lounaan.
– Suomalainen opas pyörälenkeille 10eur/henkilö/harjoitus. Minimi 4henk/kerta.
– Kuntosali 8eur/kerta, sisältää kuljetuksen. Minimi 4henk/kerta.
– Uimahalli 8eur/kerta, sisältää kuljetuksen, Minimi 4henk/kerta.

Tervetuloa mukaan hienolle Urheilulomalle Torreviejan lämpöön!

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.