Pyöräilyloma kaveriporukassa

Hola!
Tervetuloa Costa Blancalle Torreviejan alueelle laadukkaalle pyöräilylomalle kaveriporukalla tai seurasi jäsenien kanssa.

Majoitus on omassa tasokkaassa huvilassa, jossa on mahtavat puitteet rentoutua porukalla pyöräilyn lomassa. Huvilasta löytyy oma uima-allas, tilava yksityinen piha-alue ja suomalainen puusauna. Huvilalla on 5 makuuhuonetta ja nukkumapaikat maksimissaan 12 henkilölle. Huvila sijaitsee San Miguel de Salinaksessa ja huvilalta on helppo lähteä alueen loistaville pyöräreiteille. Huvilan lähellä on myös iso määrä loistavia polkuja juoksuun ja maastopyöräilyyn. Tarjolla on aurinkoa, lämpöä, monipuoliset ja hyväkuntoiset tiet sekä kauniit maisemat ympäri vuoden. Maastot ovat todella monipuoliset ja loistavia reittejä löytyy niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekin.
Näiden lisäksi AthletiQ hoitaa majoituksen, pyörän ja kuljetukset puolestasi, joten sinun tehtäväksesi jää ainoastaan kasata ryhmä, varata lento ja tulla nauttimaan täydellisestä pyöräilylomasta!
Lähin lentokenttä on Alicante, jonne lentää esimerkiksi Norwegian vuoden jokaisena päivänä.
Tasokkaan majoituksen lisäksi tarjouspakettiimme kuuluu hyvätasoinen maantiepyörä. Kaikki maantiepyörämme ovat hiilikuiturunkoisia ja Ultegran osasarjalla. Pyörät toimitetaan valmiiksi huvilalle ennalta ilmoitettujen kokojen mukaan.

Paketti sisältää:
– Majoitus omassa huvilassa kuudelle yölle.
– Lentokenttäkuljetukset.
– hyvätasoinen maantiepyörä tai maastopyörä koko loman ajaksi.
– Valmiita reittikarttoja ja vinkkejä hyvistä pyöräilyreiteistä.

Tarjouksen hinta on 429 euroa/henkilö. Tarjous on laskettu kuuden henkilön mukaan.
Maksimikapasiteetti 10 aikuista.
Lisämaksusta:
– huolto-auto ja pyöräreissut vuoristoon. Lähellä loistavia vuoristoreittejä Aitanan, Murcian ja Sierra Espunan vuoristoissa.
– Puolihoito tai täysihoito huvilalle. Oma kokki tekee teille maukkaat aamupalat ja illalliset. Muutamana iltana grillibileet!
– Juomapalvelu, jolloin kaapissa on koko matkan ajan tarjolla kylmiä juotavia. Juomapalvelu sisältää vedet, mehut, virvoitusjuomat, oluet ja viinit.
– Urheiluhieroja huvilalle hoitamaan reidet kuntoon seuraavalle päivälle.
– Retki paikalliselle luomuviinitilalle.
– Mahdollisuus varata uimahallista vuoroja uintitreeneihin. Löytyy 50 metrin ja 25 metrin altaat.

Ja kauttamme on mahdollista saada myös paljon muita lisäaktiviteettejä. Vinkkejä löytyy nettisivuilta tai kysy meiltä lisätietoja.

Jätä kaikki järjestelyt meidän huoleksemme ja ota yhteyttä! Tarjousta voidaan muokata juuri teidän ryhmän toiveiden mukaisesti.

Ystävällisin terveisin
Kimmo Kyttälä
AthletiQ
info@athletiq.fi
+34673789690
www.athletiq.fi
www.facebook.com/athletiq.fi

Comments are closed.