Suorat lennot HKI-ALC-HKI

Suorat lennot Helsinki-Alicante-Helsinki

Suora lento joulukuun 20.pvä 2020
EI TOTEUDU! liian vähäisen matkustajamäärän takia.

Lähtö aamupäivällä Helsingistä Alicanteen ja iltapäivällä Alicantesta Helsinkiin.

Lento toteutuu samoilla ehdoilla kuin edellistenkin kanssa on toimittu: Hinta 335 eur/hlö suunta (sis. 1 cabin ja 1 ruuma-laukku). Matka veloitetaan asiakkaalta vasta, kun lento on varmistunut.

Lennon järjestää BoutiqueX ja sen operoi Finnair. Yhteistyössä AthletiQ Finland ja Scandic Center Torrevieja.

Voit ilmoittautua lennolle tästä:
MAHDOLLINEN TAMMIKUUN LENTO TULEE MYYNTIIN MYÖHEMMIN
(Ilmoitamme lennosta tällä sivulla sekä Facebookissa ja sähköposti-listallemme ilmoittautuneille.)

HUOM! Matkustajan tulee itse varmistaa, että maahantulo on kohdallasi ok! Mikäli maahantulo-rajoitukset muuttuvat, voi Espanjaan pääsy olla vaikeaa turisti-statuksella. Tarkista, että mukanasi ovat tarvittavat dokumentit virkailijoita varten.

Matkan hinta laskutetaan asiakkaalta vasta, kun lento varmistuu! (riittävä määrä matkustajia). Tässä vaiheessa voit tehdä sitovan varauksen lennolle ja saat maksutiedot sähköpostiisi sitten, kun lento varmistuu.

Sitovan varauksen voit peruuttaa, 50 euron peruutuskuluilla, myös siinä vaiheessa kun lento varmistuu. Tämän jälkeen peruutuskulu on 100%. Mikäli lento ei toteudu, Sinulle ei tule mitään maksua.

Lento varmistuu, kun riittävä määrä matkustajia on ilmoittautunut mukaan. Tästä tulee heti tieto jokaiselle ilmoittautuneelle sähköpostitse. Viimeistään marras-joulukuun vaihteessa tiedämme onko matkustajia riittävästi.

Varauslomakkeen tiedot tallennetaan BoutiqueXn asiakasrekisteriin, lennon valmistelua varten. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
(Rekisteriseloste lue tästä)

Eläinpaikat
Lennolle otetaan mukaan myös eläimiä, mutta eläinpaikkoja on vain rajoitetusti! Koiran tiedot voit antaa ilmoittautumisen yhteydessä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. (Mikäli koirasi ei mahdu mukaan, voit tietenkin peruuttaa oman matkasikin kuluitta).
Matkustamo 70 eur/koira sekä ruuma 90 eur/koira

Kysyttävää
Mikäli tulee kysyttävää tai tarvitsette varaustilanteessa apua, me AthletiQlla autamme mielellämme! BoutiqueX palvelee myös suomeksi puhelimitse sekä sähköpostilla ja Scandic Centerin kaupalla Maya auttaa myös tarvittaessa.

Toivottavasti saadaan riittävästi ihmisiä liikenteeseen ja tämä suora yhteys jatkuvaksi kulkuväyläksemme!

Linkit:
BoutiqueX https://boutiquex.es/
Scandic Center Torrevieja https://www.facebook.com/PalvelukeskusKohtaamispaikka/

Lisää sähköpostisi oheiseen kenttään ja saat jatkossa AthletiQn tiedotteet suoraan omaan sähköpostiisi, helppoa eikö vain?

Seuraa tiedotuksiamme Facebookissa:
https://www.facebook.com/athletiq.fi/

Comments are closed.