Padel-kenttien myynti

Laadukkaat alumiinirunkoiset padel-kentät suoraan Espanjasta.

Eljoi Padel on laadukkaiden alumiinirunkoisten padel-kenttien toimittaja Pohjoismaissa. Kenttämme sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Edullisesta hinnasta huolimatta, laadusta ja turvallisuudesta ei ole tingitty. Karkaistu 12 mm lasi kestää säätä ja törmäyksiä.  Alumiininen padel-kentän runko kestää erittäin hyvin vaativia pohjoismaisia sääolosuhteita, rungolle valmistaja lupaa 15 vuoden takuun!  

Eljoi Padel on toimittanut Ruotsiin toistasataa padel-kenttää ja tälle vuodelle tilauksia on jo yli 200. Rakastamme urheilua ja asiakkaat hoidamme suurella sydämellä alusta loppuun asti. Matkan aikana keräämämme kokemus ja asiantuntemuksemme on apunasi seuraavassa padel-kenttähankkeessasi.

Kenttä-mallimme

Alumiininen runko-rakenne ei tule perinteistä teräsrakennetta kalliimmaksi. Kenttiemme laatu, suunnittelu ja tuotanto on toteutettu AENOR vaatimusten mukaisesti (AENOR-Asociación Española de Normalización y Certificación). Kentät soveltuvat niin kilpailuun kuin harraste-toimintaan. Kentät ovat Espanjan padel-liiton määritysten mukaisia. Alumiinirungolle valmistaja lupaa 15 vuoden takuun!

Terästä kevyempi alumiini ei ruostu, eikä sitä tarvitse hitsata. Alumiinirunko soveltuu sisäkentille ja ulkona kestää hyvin tuulta, pakkasta ja sateita. Alumiininen rakenne mahdollistaa nopeamman kokoonpanon ja tarvittaessa alumiiniosat on helppo vaihtaa.
Alumiinirakenteet ovat myös kevyitä tilapaiseen sijoittamiseen.

Scandinavian Single

Kapeampi 1on1 padel-kenttä. Soveltuu kaksinpelaamiseen, harjoitteluun sekä lasten peleihin.

Scandinavian double

Espanjan padel-liiton normit täyttävä pelikenttä, niin harrastelijoille kuin kilpailijoille. Alumiinirunko soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Alumiini on kestävyydeltään padel-kentissä omaa luokkaansa ja sopii mainiosti Pohjoismaisiin tuulen, sateen ja pakkasen ilmasto-olosuhteisiin. Alumiinirungon värin voit itse valita RAL-katalogista ja tietenkin se sisältyy hintaan. Tehdas lupaa rungon korroosiolle ja valmistusvirheille 15 vuoden takuun!

Scandinavian Double -Panorama

Panorama kentän takaseinän laaja lasipinta minimoi näkyvyyshaitat. Kenttä soveltuu sekä kilpailu- että harrastetoimintaan.

Scandinavian de lux Panorama

Kentän takaseinien näkyvyyshaitat on minimoitu ja laaja lasipinta on suunniteltu katsoja-ystävälliseksi. Esteetön näkymä ilman takaseinän häiritseviä pystytolppia päästää katsojat pelin tiimellykseen, aivan kuin olisit itsekin kentällä.

Nurmivaihtoehtoja:

Valikoimastamme löytyy laadukkaat ja kestävät pelialustat, sekä pysty- että kiharakarvaisina vaihtoehtoina. Sertifioidut tekonurmemme ovat kulutuksen kestäviä ja sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

EcoNATURA:
Kilpakäyttöön soveltuva EcoNatura hiekkatäytteinen tekonurmi on taivuteltua monofilamenttia (kiharakarvainen). Kiharakarvaisella tekonurmella täyttöhiekan tarve on vähäisempi. Pallon pomppu on luonnollinen ja pelaajan nopeatkin liikkeet turvallisia. Kuituprofiili lisää joustavuutta ja pelimukavuutta, sekä palautuu rasitteen jälkeen muotoonsa. EcoNatura kestää intensiivistä käyttöä ja äärimmäisiä sääolosuhteita.
ITF Kategoria 4 – Medium fast
Värivaihtoehdot: sininen, vihreä ja punainen.
ISO14001, ISO9001
Korkeus: 11mm (venytettynä 13mm)
Dtex: 8400
Tufts (m2): 92400Mondo SUPERCOURT XN
World Padel Tourin virallinen pelialusta. Taivuteltu (kiharakarvainen) monofilamentti tekonurmi.
ITF Kategoria 3 – Medium
Värivaihtoehdot: sininen, tumma sininen ja vihreä
ISO14001, ISO9001
Korkeus: 10mm
Dtex: 10 000
Tufts (m2): 46200

Lasit:
Sekä sisä- että ulkokentille tarjoamme kestävää 12 mm karkaistua lasia. UNE-EN 12150-1. Kenttämme valmistavalla tehtaalla on yli 20 vuoden kokemus lasi- ja alumiinirakentamisesta.

Valaistus:
Hyvin suunniteltu valaistus ei häiritse pelikokemusta ja mahdollistaa pelaamisen vuoden synkimpinäkin iltoina. Peruspakettiimme kuuluu 8 padel-kentille suunniteltua Led spottivaloa, 300w/kpl.

Verkko:
Padel-peliverkon pituus on 10 metriä, korkeus tulee keskeltä olla 0,88cm ja reunoilla 0,92 cm (+-0,5cm). Kaksi kiinnityskiristintä alumiinirunkoon liitettynä.

Asennus:
Kauttamme saat kentät ”avaimet käteen” toimituksella. Koulutettu pohjoismaalainen asennustiimimme asentaa kentän käyttövalmiiksi, jotta Te voitte ottaa mailat käteen ja aloittaa pelit!

Toimitus:
Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme ja siihen sisältyy myös toimitusaikojen minimointi sekä toimitusten tehostaminen asiakkaille.
Varastossamme on aina joitain suosituimpien värien kenttärunkoja, mikäli tarvitset nopean toimituksen!

Huolto ja lisätuotteet:
Kauttamme saat myös kentän huoltopalvelut. Esim. kenttä ja hiekka suositellaan harjaamaan vuosittain (tai tarpeen mukaan), joka pidentää käyttöikää ja pelikokemusta huomattavasti. Vanhoille kentille suoritamme myös mattojen vaihdot. Suoja/yläverkot, lukitukset ja varausjärjestelmät sekä pohjatyöt uusille kentille hoituvat vaivattomasti ja kustannustehokkaasti kauttamme.

——-Meiltä löytyy myös rahoitusvaihtoehtoja uusiin projekteihin!!!——-

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopivat, laadukkaat padel kentät!
Kimmo Kyttälä
padel@athletiq.fi
+34 673 78 96 90


Yhteistyössä:

Comments are closed.