AthletiQ:n tarina

Meidän perheemme tarina sai uuden käänteen alkuvuodesta 2015, kun teimme ison päätöksen vaimoni kanssa ja jätimme turvalliset ja pitkät työurat Suomessa. Nousimme helmikuussa lentokoneeseen ja astuimme kohti tuntematonta. Olimme päättäneet antaa aikaa itsellemme ja perheelle ruuhkavuosien kiireen keskellä. Alun perin tarkoitus oli olla reissussa 4kk ja palata Suomeen täynnä virtaa ja hienoja kokemuksia rikkaampana.

Kun lentokoneen pyörät pysähtyivät Alicanten lentokentällä, alkoi meidän perheemme seikkailu ja 4kk on jo nyt venynyt useiksi vuosiksi.

Olimme onnekkaita, että kompassimme nuoli näytti juuri kaupunkia nimeltä Torrevieja. Alle 100 000 asukkaan kaupunki Espanjan Itä-rannikolla on ollut hieno paikka asua ja viettää aikaa.

Ilmastoltaan alue on yksi Euroopan parhaimmista ja liikunnallisille ihmisille alue on kuin paratiisi. Täältä löytyy loistavat puitteet harrastaa monia erilaisia lajeja. Juoksjjoille on hienoa baanaa niin tiellä kuin poluilla, pyöräilijöille löytyy huikeita reittejä ja monen eri palloilulajin harrastajalle erilaisia kenttiä ja tasokasta peliseuraa. Golfin harrastajille lähialue tarjoaa kymmeniä upeita kenttiä ja esimerkiksi Suomessakin suosioon nousseen padelin-harrastajien on mahtava leireillä täällä lajin super-maassa.

Juuri näistä syistä sai alkunsa myös yrityksemme AthletiQ. Yritys järjestää suomalaisille joukkueille ja ryhmille urheilu-ja aktiivilomia tänne Torreviejan alueelle. Vaimoni ja minä olemme aina nauttineet olla tekemisisissä urheilun ja ihmisten kanssa, ja nyt oli hieno mahdollisuus päästä yhdistämään työ sekä harrastus. Yrittämisestä ei ollut mitään aikaisempaa kokemusta ja mikäs sen ”helpompaa” kuin aloittaa se täysin uudessa ympäristössä, jossa ihmisetkin puhuvat vierasta kieltä 😉

Nyt monen työntäyteisen vuoden jälkeen voimme jo ylpeänä sanoa, että enää ei olla vain pelkkiä yrittäjiä vaan olemme mielestämme jo onnistujia. Olemme saaneet hienosti tunnettavuutta markkinoilla ja ilmasilta Suomen ja Espanjan välillä on käynyt vilkkaaksi. Olemme päässeet isännöimään hienoja leirejä eri lajin ryhmille/joukkueille. Meillä on ollut vieraana juoksijaryhmiä, pyöräilijöitä, golf-ryhmiä käsi-, jalka- ja koripallojoukkueita, yrityksiä, aktiivilomailijoita ja monenmoisia perheitä ja kaveriryhmiä.

JA mikä tärkeintä, palaute asiakkailtamme on ollut todella mahtavaa ja kaikki ryhmämme ovat olleet kiitollisia ystävällisestä ja asiakkaista huomioon ottavasta palveluasenteestamme 😊. Olemme hienosti onnistuneet palvelulupauksissamme ja kuten meillä AthletiQ:lla tuppaa ryhmille aina tapahtumaan, niin jokaiselle ryhmälle tarjoamme jotain pikku extraa ja positiivisia yllätyksiä matkan aikana!

Luotamme tekemisessämme siihen, että rakkautemme työtämme kohtaan välittyy asiakkaisiimme ja sitä kautta tarjoamamme matkat ovat asiakkaillemme unohtumattomia kokemuksia ja asiakkaamme palaavat vieraaksemme uudelleen aina uudelleen.

Eikä pidä unohtaa mahtavia yhteistyökumppaneitamme täällä, joita ilman tiemme olisi ollut paljon kivisempi. Olemme löytäneet luotettavia ja mahtavia suomalaisia , sekä paikallisia toimijoita, joiden kanssa tarjoamme palvelua asiakkaillemme korkealla tasolla, joka on meille sydämen asia.

Ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan yhdessä juuri Teidän ryhmänne näköinen täyden palvelun matkapaketti aurinkoiseen Espanjaan!

Sporttisin terveisin

Kimmo ja Henna Kyttälä

AthletiQ Finland S.L

Comments are closed.