Vuelta AthletiQ

Hola!

Kauniit vuoristomaisemat, huikeita pyöräilyreittejä, kukkivat mantelipuut, idyllinen majatalo Casa Rosa ja AthletiQ;n loistavat matkanjohtajapalvelut. Tätä kaikkea olisi tarjolla maaliskuussa meidän vieraanamme.

Majapaikkamme Casa Rosa sijaitsee pienessä idyllisessä kylässä Pohjois-Alicantessa. Sijainti on optimaalinen pyöräilystä ja etenkin vuoristoetapeista nauttiville. Tällä alueella harjoittelevat lähes kaikki maailman parhaat pyöräilytallit Astana, Team Sky ja Tinkoff etunenässä. Espanjan ympäriajon Vueltan etappeja on tällä vuoristo-alueella vuosittain.
Nyt sinulla ja pyöräilyä harjoittelevilla ystävilläsi on loistava mahdollisuus lähteä kesyttämään nämä legendaariset vuoristot! Ohjattuja pyöräilypäiviä/reittejä on viisi ja letkaa johtaa Kari Rouvinen, joka on kaksinkertainen RAAM:n osallistuja. Reittien yhteispituus on n.450 kilometriä ja nousumetrejä tulee n.7600 metriä. Jos tuntuu, että näiden lisäksi on reisissä vielä paukkuja, niin kovakuntoisimmille löytyy lisää reittivaihtoehtoja.

Majoitus tapahtuu jaetuissa kahden hengen huoneissa. Aamupala kuuluu reissun hintaan ja neljä yhteistä illallista majatalolla. Pyöräilyn lisäksi käymme tutustumassa myös Algarin putouksille, Guadalestin linnoituksille ja Benidormiin.

Tämä matkapaketti sopii loistavasti myös polkujuoksua ja maastopyöräilyä harrastaville. Näille lajeille on myös iso määrä huikeita reittejä tarjolla ja niihin saa meiltä myös apua ja vinkkejä.

Matkapakettimme ajankohta on ajankohta on 16.3.2018-23.3.2018 ja sisältää:
– Majoituksen kahden hengen huoneissa.
– Lentokenttäkuljetukset Alicante-Torrevieja-Alicante lennoille:
Meno: Helsinki – Alicante Lento D85423, 16.3.2018, kello 13.05.
Paluu: Alicante – Helsinki Lento D85422, Perjantai 23. 3. 2018 kello 7:00.
– Aamupala.
– Neljä illallista.
– Pyöräopas, valmiit reitit viidelle etapille ja huolto-auto.
– Retki Benidormiin.
– Retki Algarin putouksille.
– Retki Guadalestin linnoituksille.
– AthletiQ:n suomalainen edustaja apuna koko leirin ajan.

Matkapaketin hinta on 719 euroa/henkilö.
Lennot asiakas varaa itse.

Lisämaksusta:
– Tasokas vuokrapyörä toimitettuna majapaikalle. Kaikki vuokrapyörämme ovat hiilikuiturunkoisia ja Ultegran osasarjalla. Vuokrahinta 140 euroa/viikko.
– Hyvätasoinen maastopyörä 125 euroa/viikko.
– Lentokenttäkuljetukset muille kuin yllämainitulle lennolle 35 euroa/suunta/henkilö.

Tervetuloa mukaan hienolle pyöräilyviikolle huikeisiin maisemiin ja maastoihin AthletiQ:n vieraaksi.

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen info@athletiq.fi 15.1.2018 mennessä.
Matkapaketteja rajoitettu määrä!

 

Comments are closed.