Etätöihin Torreviejan alueelle

Yrityksien etätyöpiste Espanjassa

Tarjoa yrityksenne työntekijöille valohoitoa ja hieman erilainen etätyöpiste Espanjan auringon alla! Tässä myös loistavaa lisäarvoa yrityksenne uusien työntekijöiden rekrytointiin.
Miltä kuulostaisi majoitus omassa huvilassa, kokkimme valmistaisi maukkaat ateriat, avokonttori altaalla ja Me järjestäisimme paljon hienoja lisäaktiviteetteja työpäivänne päätteeksi.

Ryhmätyöskentelyyn, osastojen kesken tutustumiseen, palkitsemiseen ja motivointiin tai yhteistyökumppanien voiteluun, järjestämme toiveidesi mukaisen palvelupaketin!

Majoituspaikkana meillä on esimerkiksi tarjota yrityksenne työntekijöille mahtava Finca Venus, jonne voimme majoittaa isommankin työryhmän kerralla.
Huvilalta löytyy rauhallisia työskentelytiloja ja nettiyhteydet toimivat erinomaisesti. Huvilalla on myös isompi ”kerhohuone”, jossa on hyvät tilat tehdä ryhmätöitä ja pitää palavereita. Huvila-alueen suuri piha-alue mahdollistaa loistavat tilat työskennellä myös ulkona ja pelata erilaisia pihapelejä.
AthletiQ:n suomalainen henkilökunta on kohteessa työntekijöidenne apuna kaikissa käytännönasioissa.

Huvila on mahdollista varata työntekijöidenne käyttöön viikoksi tai pidemmäksikin ajanjaksoksi. Majoituksen lisäksi on mahdollista tarjota työntekijöillenne ruokailut meidän kauttamme. Voitte valita B&B, puolihoidon tai täysihoidon.  Huvilassa on myös tarjolla vuokra-pyöriä ja mikäli työntekijänne tarvitsevat vuokra-autoa liikkumiseen – järjestämme sen pihalle valmiiksi.

Mikäs sen motivoimampaa, kuin vaihtaa talven pimeys työntekoon auringon valossa ja rauhallisessa miljöössä Torrevieajan alueella Espanjassa.

Esimerkkinä tarjous täysihoidolla:
Tarjouksen sisältö:
– Majoitus Finca Venuksessa. Jokaiselle henkilöllä oma huone jaetussa kaksiossa.
– Täysihoito huvilalla. Oma kokkimme valmistaa maukkaat aamupalat, lounaat ja illalliset jokaisena päivänä (minimi 5 henkilöä paikalla samaan aikaan).
– Kaikki juomat huvilalla (vesi, mehut, virvoitusjuomat, kahvi/tee, olut ja viinit).
– AthletiQ:n suomalainen henkilökunta apuna koko matkanne ajan.

Hinnat:
– Yli kahdeksan henkilöä paikalla samaan aikaan 88 euroa/henkilö/vuorokausi.
– 5-8 henkilöä paikalla samaan aikaan 108 euroa/henkilö/vuorokausi.
Oma huoneisto itselle tai esimerkiksi perheelle lisämaksusta. Veikkaamme, että vaimokaan ei laittaisi hanttiin, kun saa vaihtaa kuravaaterumban sortseihin ja pimeyden valoon 😉

Tässä fiiliksiä keväältä 2018 Avaus Marketing Finlandin etätyömatkasta

Avaus Marketing Finland

Finca Venuksen lisäksi meiltä löytyy paljon erilaisia ja erikokoisia majoitusvaihtoehtoja.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän yrityksenne näköinen etätyöpaketti!

Tervetuloa etätöihin AthletiQ:n vieraaksi Torreviejaan!

Comments are closed.