Finca Venus

Asiakkaidemme ehdoton suosikki Finca Venus on loistava majoituspaikka isoille ryhmille ja joukkueille. Huvilakompleksin majoituskapasiteetti on jopa 39 henkilöä. Huvila sijaitsee Rojalesissa noin 14 km Torreviejan keskustasta suolajärvien sisämaan puolella. Lähimmälle uimarannalle on matkaa reilu 4 kilometriä. Läheltä löytyy kauppoja ja ravintoloita. Alue on rauhallinen.

Tilaa huvilalla ja sen aidatulla piha-alueella on todella paljon. Reilun 8000 neliön kaunis aidattu tontti tarjoaa tilaa monenlaisille pihapeleille ja auringonottajille löytyy myös omaa rauhaa. Lentisverkko, mölkky, jooga, hippa ja kuurupiilo, mitähän kivaa teidän porukka keksii… Pihan helmi on iso uima-allas alue, jonne on kiva pulahtaa viilentymään auringonoton ja pelailun lomassa. Allas alueella on syvempi aikuisten allas baari-tiskeineen sekä matalampi lasten puoli. Käytettävissänne on myös suomalainen puusauna!

Finca Venuksessa on 11 eri kokoista omaa huoneistoa, jossa kaikissa on makuuhuoneiden lisäksi oma kylpyhuone, olohuone, keittiö ja piha-terassi. Pienimmät huoneet ovat yhden makuuhuoneen asuntoja ja isoin on kolmen makuuhuoneen asunto.

Huvilalla on myös tilava kerhohuone, jossa on hyvät tilat pitää yhteisiä palavereja tai juttutuokioita. Suomalainen urheiluhieroja tulee tarvittaessa huvilalle hoitamaan lomailijoita ja mikäs sen mukavampaa kuin nauttia lämpimästä kesätuulahduksesta uima-altaan vieressä, samalla kun lihaksia muokataan kuntoon.

Huvilalle on mahdollista saada oma kokkimme huolehtimaan ruoka-huollosta. Ruokailut järjestetään yhteisessä ruokailu-/oleskelutilassa. Ruokailut räätälöidään matkan aikataulujen mukaan. Kokkimme suosii paikallisia raaka-aineita ja lähituotantoa. Nuorten leireillä tarjoillaan tuttuja suomalaisia ruokia espanjalaisella twistillä. Juomapaketimme takaa sen ettei jano yllätä auringosta nauttijaa.

Comments are closed.