Padel matkat

Padel lomalle Espanjaan!

Meidän vieraaksemme voit tulla kaveriporukalla, firman jengillä tai padel-seurasi kanssa. Järjestämme myös kansainvälisiä padel-turnauksia eri tasoisille pelaajille, joihin voi osallistua yksin tai kaksin.

Padel-leirit järjestämme ryhmällenne kuten kaikki muutkin matkamme; Täyden palvelun konseptilla, jolloin Me hoidamme kaikki käytännönjärjestelyt ja Teidän tehtäväksi jää urheilla ja nauttia lomasta vaivattomasti.

Majoitus järjestetään ryhmän koon ja tarpeiden mukaan, joko yksityisessä huvilassa, upeassa finca-keskuksessamme tai hotellissa. Kaikki ruokailut ja juomahuolto on järjestetty aikatauluunne sopivaksi. Kuljetukset, kenttien varaukset sekä lisäohjelmat räätälöity toiveidenne mukaan!

Padelin oheen järjestämme muitakin aktiviteetteja ryhmänne toiveiden mukaisesti! (Viinitila/tasting vierailuja, golffia, nähtävyyksiä, trekkausta, ratsastusta, yogaa, kokkauskursseja jne jne).

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ryhmällenne unohtumaton urheilu-loma!

Padel harjoitusleiri Torreviejassa

Pelaa padelia ja nauti elämästä Espanjan auringon alla. Hyvät harjoituspuitteet sekä loistava täyden palvelun lomapaketti ryhmällenne.

Majoitus upeassa Finca Venuksessa, josta löytyy valtava uima-allasalue, suomalainen puusauna sekä ihana puutarhamainen piha, jossa kelpaa rentoutua ja nauttia ystävien seurasta. Jaetuissa 2 makuuhuoneen asunnoissa jokaisella on oma yksityinen makuuhuone, käytettävissänne myös pieni keittiö, olohuone sekä kylpyhuone. Yhteiset ruokailut hoidetaan isossa keittiö-ruokailutilassa, jossa voi myös viettää aikaa yhdessä tai yksin.

Costa Blancalla ilmasto on lempeä vuoden ympäri. Alueella on paljon tekemistä ja näkemistä. Henkilökuntamme pitää teistä hyvää huolta: Kokki loihtii maukkaat ateriat aikatauluunne sopivasti, yksityiset kuljetukset harjoituksiin/peleihin ja lisäksi voitte valita mielenkiintoisia lisäaktiviteetteja lomanne ratoksi.

Mikäli haluatte testata kansainvälistä pelaaja-tasoanne, voimme järjestää otteluja paikallisia pelaajia vastaan. Myös espanjalaisia padel-valmentajia voidaan ottaa hiomaan tekniikkaa ja taktiikkaanne. Ja lopuksi tottakai selvitetään kuka on kingi ja järjestetään ryhmän sisäinen turnaus!

Kaikki on järjestetty valmiiksi jotta te voitte keskittyä olennaiseen: Urheiluun ja nauttimiseen!

————————————————————————————————-
esimerkki:

– Majoitus (jaetut huoneistot, oma yksityinen makuuhuone)
– Puolihoito (aamupala ja lounas tai illallinen
– Juomapaketti huvilalla (vesi, mehut, limut, kahvi/tee, viini, olut ja cava, sitä on riittävästi koko matkan ajan)
– Kuljetukset harjoituksiin/peleihin
– Harjoitus/pelivuoro 2x 1,5 tuntia/ pari joka päivä (enemmänkin järjestyy)
– Lentokenttäkuljetukset (määrätty/sovittu lento koko ryhmälle)
– Ravintola illallinen kuljetuksineen (3 ruokalajin menu juomineen)
– Fiesta-illallinen Fincalla (espanjalainen ilta)

Lennot saatte meidän kauttamme tai voitte halutessanne varata ne itse.
————————————————————————————————

CoVid-huomioita: Kaikki mahdolliset säännökset ja suositukset huomioidaan toiminnassamme. Ravintola-illallisella turvavälit huomioidaan myös pöytäetäisyyksillä. Henkilökuntamme käy testeissä ennen asiakkaan saapumista. Tahdomme tarjota mahdollisimman turvallisen loman ryhmällenne!

Harjoitus-keskukset: Kentät ovat hyväkuntoisia ulkokenttiä. Tekonurmea jonka täyttöaineena on hiekka. Ulkona pelatessa on hyvä huomioida, että päivisin täällä yleensä paistaa aurinko, joten älä unohda pelilaseja tai aurinkorasvaa kotiin!

Lisäaktiviteetit: Jos ryhmänne haluaa extra-kokemuksia loman aikana, voitte valita kaikkea hauskaa aktiviteetti listaltamme. Esimerkiksi:
– Viinitilavierailu, viinin maisteluineen kera tapas-aterian. 40 eur/hlö (kuljetus sis.hintaan)
– Golf greenfee + kuljetukset kentille
– Paikallinen padel kouluttaja 50eur/tunti (kuljetus sis hintaan).
– Maastopyöräily suolajärvillä paikallisen oppaan johdattamana + picnic lounas. 55eur/hlö
– Vai kiinnostaako enemmän alamäki-pyöräily? Vai yoga? vai paintball? vai vuorikiipeily? vai…

Lisää ideoita netti-sivuiltamme ja facebookista!

Comments are closed.