Padel matkat

Padel on hauska seurallinen mailapeli, jossa on aloittelijoidenkin helppo saada pelit aikaiseksi. Espanjassa padelin suosio on ohittanut esimerkiksi tenniksen jo vuosia sitten. Ja mikäs täällä on auringon paisteessa pelatessa!

Padel keksittiin Acapulcossa, Mexicossa 1969 (Enrique Corcuera). Sieltä se on valloittanut maailmaa ja on nyt yksi vauhdikkaasti kasvavimmista lajeista esimerkiksi Pohjoismaissa. Padelia pelataan nelinpelinä ja näin se sopivasti yhdistää kuntoilun sekä sosiaalisuuden. Espanjassa jälkipelit kuuluvat asiaan ja ne hoidetaan tapasten ja kylmien juotavien kera.

Ulkokenttiä Torreviejan alueelta löytyy paljon ja harvinaisten sadepäivien varalle on myös sisä-kenttiäkin tarjolla. Espanjassa ulkokenttien päällysteenä on tekonurmi, jonka täyttöaineeksi useimmiten tulee hiekka. Hiekka antaa pelaajalle/kengälle mahdollisuuden liukua hieman.
Joten muista pakata urheilukassiisi myös aurinkolasit tai lippalakki!

Lue lisää padelista ja sen säännöistä: www.padel.fi

Padel lomalle Espanjaan!

Meidän vieraaksemme voit tulla kaveriporukalla, firman jengillä tai padel-seurasi kanssa. Järjestämme tulevaisuudessa myös kansainvälisiä padel-turnauksia eri tasoisille pelaajille, joihin voi osallistua yksin tai kaksin.

Padel-leirit järjestämme ryhmällenne kuten kaikki muutkin matkamme; Täyden palvelun konseptilla, jolloin teidän tehtäväksi jää urheilu ja nauttiminen!

Majoitus järjestetään ryhmän koon ja tarpeiden mukaan, joko yksityisessä huvilassa, upeassa finca-keskuksessamme tai hotellissa. Kaikki ruokailut ja juomahuolto on järjestetty aikatauluunne sopivaksi. Kuljetukset, kenttien varaukset sekä lisäohjelmat räätälöity toiveidenne mukaan!

Padelin oheen järjestämme muitakin aktiviteetteja ryhmänne toiveiden mukaisesti! (Viinitila/tasting vierailuja, golffia, nähtävyyksiä, trekkausta, ratsastusta, yogaa, kokkauskursseja jne jne).

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ryhmällenne unohtumaton urheilu-loma!

Padel harjoitusleiri Torreviejassa

Pelaa padelia ja nauti elämästä Espanjan auringon alla. Hyvät harjoituspuitteet sekä loistava täyden palvelun lomapaketti ryhmällenne.

Majoitus upeassa Finca Venuksessa, josta löytyy valtava uima-allasalue, suomalainen puusauna sekä ihana puutarhamainen piha, jossa kelpaa rentoutua ja nauttia ystävien seurasta. Jaetuissa 2 makuuhuoneen asunnoissa jokaisella on oma yksityinen makuuhuone, käytettävissänne myös pieni keittiö, olohuone sekä kylpyhuone. Yhteiset ruokailut hoidetaan isossa keittiö-ruokailutilassa, jossa voi myös viettää aikaa yhdessä tai yksin.

Costa Blancalla ilmasto on lempeä vuoden ympäri. Alueella on paljon tekemistä ja näkemistä. Henkilökuntamme pitää teistä hyvää huolta: Kokki loihtii maukkaat ateriat aikatauluunne sopivasti, yksityiset kuljetukset harjoituksiin/peleihin ja lisäksi voitte valita mielenkiintoisia lisäaktiviteetteja lomanne ratoksi.

Mikäli haluatte testata kansainvälistä pelaaja-tasoanne, voimme järjestää otteluja paikallisia pelaajia vastaan. Myös espanjalaisia padel-valmentajia voidaan ottaa hiomaan tekniikkaa ja taktiikkaanne. Ja lopuksi tottakai selvitetään kuka on kingi ja järjestetään ryhmän sisäinen turnaus!

Kaikki on järjestetty valmiiksi jotta te voitte keskittyä olennaiseen: Urheiluun ja nauttimiseen!

————————————————————————————————-
esimerkki:

– Majoitus (jaetut huoneistot, oma yksityinen makuuhuone)
– Puolihoito (aamupala ja lounas tai illallinen
– Juomapaketti huvilalla (vesi, mehut, limut, kahvi/tee, viini, olut ja cava, sitä on riittävästi koko matkan ajan)
– Kuljetukset harjoituksiin/peleihin
– Harjoitus/pelivuoro 1,5 tuntia/ pari joka päivä (enemmänkin järjestyy)
– Lentokenttäkuljetukset (määrätty/sovittu lento koko ryhmälle)
– Ravintola illallinen kuljetuksineen (3 ruokalajin menu juomineen)
– Fiesta-illallinen Fincalla (espanjalainen ilta)

Lennot saatte meidän kauttamme tai voitte halutessanne varata ne itse.
————————————————————————————————

CoVid-huomioita: Kaikki mahdolliset säännökset ja suositukset huomioidaan toiminnassamme. Espanjassa tulee käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla, paitsi urheillessa. Ravintola-illallisella turvavälit huomioidaan myös pöytäetäisyyksillä. Henkilökuntamme käy testeissä ennen asiakkaan saapumista. Tahdomme tarjota mahdollisimman turvallisen loman ryhmällenne!

Harjoitus-keskukset: Kentät ovat hyväkuntoisia ulkokenttiä. Tekonurmea jonka täyttöaineena on hiekka. Ulkona pelatessa on hyvä huomioida, että päivisin täällä yleensä paistaa aurinko, joten älä unohda pelilaseja tai aurinkorasvaa kotiin!

Lisäaktiviteetit: Jos ryhmänne haluaa extra-kokemuksia loman aikana, voitte valita kaikkea hauskaa aktiviteetti listaltamme. Esimerkiksi:
– Viinitilavierailu, viinin maisteluineen kera tapas-aterian. 40 eur/hlö (kuljetus sis.hintaan)
– Golf greenfee + kuljetukset kentille
– Paikallinen padel kouluttaja 50eur/tunti (kuljetus sis hintaan).
– Maastopyöräily suolajärvillä paikallisen oppaan johdattamana + picnic lounas. 55eur/hlö
– Vai kiinnostaako enemmän alamäki-pyöräily? Vai yoga? vai paintball? vai vuorikiipeily? vai…

Lisää ideoita netti-sivuiltamme ja facebookista!

Comments are closed.