Pyöräilymatkat

AthletiQ;n pyöräilymatkat

AthletiQ:n kautta on tarjolla unohtumaton pyöräilykokemus Alicanten maakunnassa Espanjan Itä-rannikolla. Alue tarjoaa pyöräilijöille loistavat puitteet unelmien pyöräilylomaan. Tarjolla on auringon valoa, lämpöä, monipuoliset ja hyväkuntoiset tiet sekä kauniit maisemat ympäri vuoden. Näiden lisäksi AthletiQ hoitaa majoituksen, ruuat/juomat, pyörän ja kuljetukset puolestasi. Joten sinun tehtäväksesi jää ainoastaan kerätä porukka kasaan, kertoa matkatoiveenne ja tulla nauttimaan täydellisestä pyöräilylomasta!

Maastot ovat todella monipuoliset ja loistavia reittejä löytyy niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekin. Lisäksi läheltä löytyy kauniita vuoristoja, kuten Sierra Espuña ja Comtatin vuoristo-alue, jotka tarjoavat huikeita nousuja ja henkeäsalpaavia maisemia kovimmillekin pyöräilijöille.

Meillä on asiakkaillemme valmiina laaja määrä eritasoisia reittejä ja kauttamme on mahdollista saada myös huolto-auto pyörälenkeille mukaan tai järjestää useamman päivän all-inclusive -pyöräilymatka pitkin Costa Blancan ja Andalucian maisemia. Lisätään matkaanne vielä toivomianne lisä-aktiviteetteja, kuten uinti/kylpylä, hieronta, viinitila-vierailu…

Antamalla järjestelyvastuun AthletiQ:n leveille harteille takaa sen, että te pääsette vaivattomasti nauttimaan pyöräilystä ja yhdessäolosta koko matkanne ajan!

Ota yhteyttä ja rakennetaan juuri teidän ryhmänne näköinen pyöräilyloma Espanjan lämpöön!

Vamos!

——————————————-
Ultra-pyöräilijä Kari Rouvisen mietteitä Torreviejan alueesta ja siellä treenaamisesta:

Torrevieja tarjoaa jokaiselle jotain ja tasanko alue on mitä mainioin paikka triathlon porukan tehdä tasaisen maaston harjoitukset. Sisämaahan mentäessä vuoret tajoavat erilaisia nousuja aina 1000 metriin saakka ja siitä ylikin.

Meri ja 50 metrin sisähalli tarjoavat erinomaiset uintiharjoitteiden tekemiset. Salitarjonta takaa myöskin sen, että lihaskuntotreenit eivät jää tekemättä.

Asfaltti on erinomaista, kuten lähes koko Espanjassa, ja reittejä on todella paljon, joten aina löytyy uutta maisemaa ja ei tarvitse “hinkata” samoja teitä. Käsittämättömän isot viljelykset, manteli- ja appelsiini puiden kukinta tuoksuineen jäävät taatusti Torreviejan alueella pyöräilevien mieleen. Kaikki tämä takaa sen, että kaikki maantiellä vietetty aika on nautinnollista ja tuo elämyksiä omaan memoryyn. Aina ei tarvita harjoitusohjelmia tai tavoitteita – ihan vaan nautitaan upeista keleistä ja maastoista.

Torrevieja on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde kaikille kammenvääntäjille!

Terveisin
Kari ”IsoG” Rouvinen
——————————————–

”Torreviejassa pyöräilyreitistö on erittäin monipuolinen ja asfaltti todella erinomaisessa kunnossa. Vain harva pätkä on sellainen joka muistuttaa koti-Suomen roudan raatelemaa asfalttia. Ehkä parasta, hyvän asfaltin lisäksi, on se, että reitistö tarjoaa paljon erilaisia maisemia ja profiileita, manteli- ja sitruunapuunäkymistä puhumattakaan. Voisi sanoa, että alueelta löytyy jokaiselle jotain ja pidemmälle pyörälomalle tai erilaisin tavoittein ajettaviin harjoituksiin alue tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja.” -Aktiivilomailijat Taina ja Jarmo

”Aktiivilomailijaa, joka ei pyörän päällä ihan joka päivä viihdy, alue viihdyttää muulla runsaalla liikunta- ja aktiiviteettitarjonnalla. La Matan ranta tai Torreviejan ranta-alue tarjoaa sekä tekemistä että ihan vain mahdollisuuden rentoutumiseen auringossa. Lisäksi erilaisin retkin on mahdollisuus rikastuttaa omaa lomaansa. Esimerkiksi omaan lomaamme kuulunut Kimmon järjestämä viinitilavierailu oli erinomainen kokemus. ”
”Kimmon ja AthletiQn tiimin toiminta on varmistanut sen, että kaikki lomalle asetetut toiveet ja tavoitteet ovat toteutuneet.”
-Aktiivilomailijat Taina ja Jarmo

 

Comments are closed.