Majoitus

Suosituimmat majoituskohteemme ovat yksityiset huvilat, joissa ryhmänne saa nauttia omasta rauhasta laadukkaasti majoittuen. Huvilat valitaan asiakkaiden toiveiden, saatavuuden ja ryhmäkoon mukaan.

Huvilavaihtoehtoja on paljon isoista pieniin. Isoimpiin huviloihin mahtuu jopa 40 henkilöä kerralla.  Kaikki vaihtoehtomme on AthletiQ:n toimesta tarkastettu ja hyväksi havaittuja.
Jokaisessa tarjoamamassamme huvilassa on esimerkiksi omauima- allas ja ilmastoinnit.

Huvilamajoitus sopii loistavasti ryhmille, jotka haluavat omaa rauhaa, luksusta arjen lomaan ja tiivistä yhteistä aikaa.

Huvilamajoituksiin kauttamme saa kokin huolehtimaan ruokahuollosta, juomapaketin, urheiluhierojan, vuokrapyörän/vuokra-auton valmiiksi ja paljon muita palveluja, sekä lisäaktiviteetteja.

Valitsemalla AthletiQ:n täyden palvelun huvilapaketin, voit hetkeksi unohtaa siivouksen, ruoanlaiton, kaupassakäynnin ja tiskaamisen. Jätä arkiaskareet meidän huoleksemme ja nauti lomasta sekä yhdessäolosta vaivattomasti!

Huvilamajoitusten lisäksi meillä on paljon erilaisia hotelli vaihtoehtoja isoimmille ryhmille.
Hotellit ovat 3-4 tähden hyvätasoisia hotelleja. Hotellipaketteja on mahdollista saada puoli- tai täysihoidolla ja siihen kuuluu aamiainen, lounas ja/tai illallinen hotellilla.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri Teidän ryhmällenne mahtava täyden palvelun loma aurinkoisella Costa Blancalla!

Comments are closed.