Padel-loma ryhmille

Elämyksiä ja padelia Espanjan auringon alla kaveriporukoille, ryhmille ja seurapelaajille!

Padelia, aurinkoa, rentoutumista ja herkuttelua. Kaikki vaivattomasti ja kustannustehokkaasti, jotte te voitte keskittyä urheiluun ja yhdessäoloon!

Majoitus laadukkaassa 6 makuuhuoneen yksityisessä huvilassa, lähellä Torreviejan suolajärviä ja palveluita. Puolihoito huvilalla oman kokin valmistamana. Kaikki juomat huvilalla koko matkan ajan (vesi, mehut, virvoitusjuomat, kahvi/tee, olut, viini ja cava).

4 puolentoista tunnin padel-vuoroa aurinkoisilla kentillä lähellä Välimerta. 2 kertaa tunnin padel-opetus paikallisen valmentajan kanssa (2 hlö/tunti).  Osallistu paikalliseen turnaukseen ja testaa tasoasi yhdessä espanjalaisten ja ruotsalaisten pelaajien kanssa!

Kaikenlaisia mielenkiintoisia lisäaktiviteetteja ryhmänne toiveiden mukaan: Viinitilavierailuja, hierontaa huvilan rauhassa, lisätunteja ja opetusta padeliin, vuorivaellusta, maastopyöräilyä suolajärvillä, rantaolympialaiset, golf-kierroksia lähialueiden upeilla kentillä tms.


Kaikki tarvittavat kuljetukset sisältyvät matkan hintaan. Henkilökuntamme on vastassa teitä lentokentällä ja kuljetamme teidät pelikentille. Olemme apunanne koko matkan ajan!

Matkan pituus 5 vrk välillä Syyskuu-Toukokuu 2022/2023

Matkan hinta: 736 euroa per hlö. Min 8 hlöä
Hinta sisältää:
– Lentokenttäkuljetukset
– Majoitus huvilassa
– Puolihoito (aamupala ja lounas tai illalinen).
– Grillifiesta päätösiltana huvilalla
– Juomat huvilalla koko matkan ajan: vesi, mehu, limu, kahvi/tee, cava, olut ja viini.
– 4 x 1,5 h harjoitusvuoroa
– Turnaus
– 2 x 1h padel opetus
– Tarvittavat kuljetukset
– Suomalaisen AthletiQ -palvelun

Golf, päiväretket, lisäaktiviteetit, lisäpadel tunnit, hieronta huvilalla jne lisämaksusta. Lentojen hinnat määräytyvät valitun ajankohdan mukaan.

Tämä tarjous on esimerkki ja matkaa voidaan muokata toiveidenne mukaan. Toteutamme mielellämme Teille laadukkaan ja mahtavan padel-loman!

tästä voit ladata kuvan, jonka voit vinkata porukkasi whats up ryhmään ja houkutella kaverit reissuun 😉


Comments are closed.