Yrityspaketit

Hola!

Haluatko tarjota työntekijöillesi tai asiakkaillesi tai yhteistyö-ryhmällesi nautinnollisia kokemuksia Espanjan auringon alla?
Haluaisitko palkita/motivoida henkilöstöäsi etätyö mahdollisuudella ja samalla olla myös etulyöntiasemassa rekrytointimarkkinoilla.

Kauttamme saa räätälöityjä yrityspaketteja esimerkiksi henkilöstön työ-ja hyvinvointiin, etätöihin, johtoryhmän kokoontumisille, asiakastapaamisille, pikkujoulureissuille ynnä muuta.


Juuri teidän näköinen paketti, teidän tarpeisiinne:

Me teemme juuri teidän yrityksen näköisen matkakokonaisuuden. Majoitamme teidät hyvätasoiseen huvilaan, toivomanne ruokailut valmistetaan huvilalla ja yhdelle illalle järjestetään vaikka grillibileet altaalla livemusiikin tahdittamana. Lisäaktiviteettejä voitte valita laajasta valikoimastamme. Voimme tehdä retken viinitilalle, käydä maastopyöräilemässä suolajärvillä, tehdä kalastusreissu merellä, ottaa kisaa kartingissa, vaeltamassa Bernian vuorella, sukeltamassa Tabarcan saarella, mennä katsomaan Espanjan jalkapallon tai koripallon pääsarja-ottelua ja paljon muuta. Vinkkejä aktiviteeteistämme löytyy nettisivuiltamme ja jos ei löydy toivomaanne, niin järjestetään.

Kaikki päivittäiset ruokailut on mahdollista saada huvilalle. Voitte valita B&B, puolihoidon tai täysihoidon. Kokkimme valmistaa toivomanne herkut huvilallanne. Runsaan aamupalan jälkeen työnteko maittaa ja halutessanne voimme järjestää erillisen toimiston työntekoa varten. Tosin moni on valinnut kantaa läppärinsä aurinkotuoliin ja hoitaa videoneuvottelut siitä tyytyväisenä 😉

Huvilamajoituksiin on tarjolla myös suosittu juomapalvelumme, jolloin me hoidamme huvilaan kaikki juomat ja täytämme jääkaappiin kylmää juotavaa sitä mukaan, kun se on lopuillaan. Peruspakettiin kuuluu vesi, mehu, virvoitusjuomat, olut ja viini. Lisätoiveet toteutamme erikseen.

Huviloita meillä on paljon eri kokoisia, muutaman makuuhuoneen asunnoista jopa 38 henkilön kokoiseen huvilakompleksiin!


Esimerkki matkan sisällöstä

3 yötä – viikko vai kuukausi?
– Majoitus yksityisessä huvilassa. Uima-allas, ulkoilutilat, yhteistä oleskelutilaa ja  makuuhuoneita tarvittava määrä ryhmän koon mukaan. WiFi työntekoa varten!
– Lentokenttäkuljetukset.
– Puolihoito huvilalla. Aamupala ja lounas tai illallinen.
– Grillibileet huvilalla yhtenä iltana.
– Juomapalvelu peruspaketilla.
– Joogatunti meren rannalla auringon nousun aikaan tai auringonlaskussa.
– Padel-kurssi ja yrityksen sisäinen padel-turnaus.
– Retki viinitilalle maistelemaan paikallisia herkkuja ja talon viinejä.

Lähin lentokenttä on Alicante, jonne lentää Helsingistä suoraan Finnair ja Norwegian.
Tervetuloa vieraaksemme ja nauttimaan loistavasta palvelustamme!
Vamos!


—————————————————————————————————–

Asiakaspalautetta

Avoine oy:n henkilökunnan mietteitä AthletiQ:n järjestämästä työ-ja hyvinvointimatkasta 
” 5/5,   5/5,   5/5…. ”
’”huikeet puitteet”
” Kimmo on äijä”
” yleensä lupaukset hiipuu, kun nimi lyödään sopimukseen, mutta AthletiQ:n tapauksessa mentiin hienosti yli”
” fantastista ruokaa”
” hienosti järjestetyt aktiviteetit”
” homma rokkaa!!”
” tällaisella toiminnalla ja asenteella on puitteet rakentaa matkailu imperiumi”
” hienoa, kun kaikki on hoidettu viimeisen päälle valmiiksi ja meidän ei tarvinnut kuin nauttia lomailusta ja yhdessäolosta”
” tiesiköhän AthletiQ tarjousta laatiessa kuinka paljon meillä menee juomia…”

Avaus Marketing Finland:
Kun meillä kevät teki vasta tuloaan, ottivat Avauslaiset edelläkävijän askeleen etätyöskentelyyn Espanjan lämpimän auringon alle. Kahden viikon aikana suomalaisen AthletiQ:n järjestämät mahdollisuudet rentoutua ja työskennellä täyttivät kaikki odotukset. Majoitus kolmessa osassa saapuneille ryhmille onnistui Finca Venus nimisessä huvilassa, Rojalesissa noin 14 km Torreviejan keskustasta sisämaahan. AthletiQ:n Kimmo ja Henna järjestivät avauslaisille laidasta laitaan tekemistä – pyöräilyä, joogaa ja fiestaa, sekä täydet työskentelymahdollisuudet mahdollistavan wi-fin. Aamiaiset sekä lounaat valmisti oma kokki, joten voi helposti todeta että kaikki osa-alueet kokonaisuudessa oli mietitty valmiiksi. Kaikkien paikalla käyneiden arvio tästä kokeilusta sisälsi positiivisen palautteen ryöpyn, kukapa ei nauttisi varaslähdöstä parempiin keleihin työsuhde-etuna. Ensi kevään paluu työpisteelle siintää jo Avauslaisilla mielessä, suuri kiitos AthletiQ! Avaus in Spain Video: https://youtu.be/2czYpX0oxtY

————————————————————————————————–

Comments are closed.