Harraste -ja kaveriryhmät

Aijai! Mikä ihana tekosyy lähteä kaveriporukan tai harrastejoukkueen kanssa reissuun. Sporttia, hauskanpitoa ja kiireetöntä yhdessä oloa!
Pitkä viikonloppu Espanjan auringon alla, nauttien kivoista aktiviteeteistä hyvässä seurassa ja vaivattomasti AthletiQ:n täyden palvelun matkapaketin siivittämänä.

Majoitus laadukkaassa huvilassa, kokin valmistamat maukkaat ruuat, kylmää juomaa koko ajan kaapissa ja kivoja yhteisiä aktiviteetteja.
Me hoidamme kaikki järjestelyt matkanne aikana ja Teidän tehtävä on nauttia lomailusta ja yhdessäolosta vaivattomasti.

Harrastejoukkueille voimme järjestää halutessanne harjoitusvuoroja ja ystävyysottelun/otteluita paikallisia joukkueita vastaan. Sekä padel-porukoille kansainvälisiä pelejä miniturnauksen muodossa.

Aktiivisille ryhmille meillä on tarjota hienoja lisä-aktiviteettejä moneen makuun! 
Esimerkiksi: Maastopyöräily suolajärvillä, maantiepyöräily Costa Blancan upeissa maisemissa, vuorikiipeily Via Ferratalla, lintubongarin unelma löytyy suolajärvien rannalta, Vuorivaellus Berniassa, snorkkelointia Tabarcan saarella ja varjoliitoa Benidormin yllä. Lisäksi löytyy padel ja tennis-kursseja, maasto-ratsastusta, golfia, joogaa, hemmottelua sekä kylpylää ja monia erilaisia vesiaktiviteetteja. Aktiiviteettien lisäksi voimme vierailla lähialueen viinitiloilla, pitää drinkkikurssia ja mennä tutustumaan lähi-alueiden nähtävyyksiin ja historiaan.


Penkkiurheilufaneille ja moottoriurheilusta kiinnostuneille löytyy myös paljon nähtävää ja koettavaa. Voimme räätälöidä lomanne penkkiurheilun ympärille ja mennä katsomaan jalkapallon La Ligaa tai koripallon ACB-liigan pelejä Elchessä, Murciassa, Valenciassa ja Villarealissa. Formulafaneille kohteina olisi Barcelona tai Moto Gp faneille Jerez tai Valencia.

Jokainen, joka ottaa kopin oman ryhmän kokoamisesta ja näin ollen toimii ryhmänjohtajana, saa vaivanpalkaksi tuntuvan alennuksen omasta matkapaketistaan.

Ota yhteyttä meihin ja kerro Teidän ryhmänne toiveet, niin me toteutamme ne!

Vamos!

Comments are closed.