Padel Torreviejassa

Torreviejan alueella on mahdollista ryhmien majoittua hotellissa ja myös yksityisessä huvilassa. Huvilamajoitukseen on mahdollista saada täyden palvelun pakettimme, jolloin kokkimme valmistaa huvilalla aamupalat, lounaat ja illalliset teidän aikataulujenne mukaan. Huvilalla on koko ajan tarjolla kylmää juotavaa. Huvilamajoitukset ovat laadukkaita ja niissä on hyvä nauttia rennosti ja vaivattomasti omalla porukalla.

Padelkeskuksia Torreviejan alueella on monia ja meidän pääpaikat ovat El Capitan Sport Center ja Sirocco Padel Center. Kauttamme on mahdollista saada huippuvalmennusta ja otteluita paikallisia pelaajia vastaan.

Costa Blancalla ilmasto on lempeä vuoden ympäri. Alueella on paljon tekemistä ja näkemistä. Henkilökuntamme pitää teistä hyvää huolta: Kokki loihtii maukkaat ateriat aikatauluunne sopivasti, yksityiset kuljetukset harjoituksiin/peleihin ja lisäksi voitte valita mielenkiintoisia lisäaktiviteetteja lomanne ratoksi. Alueelta löytyy valtavasti tasokkaita golf-kenttiä.

Mikäli haluatte testata kansainvälistä pelaaja-tasoanne, voimme järjestää otteluja paikallisia pelaajia vastaan. Myös espanjalaisia padel-valmentajia voidaan ottaa hiomaan tekniikkaa ja taktiikkaanne. Ja lopuksi, tottakai, selvitetään kuka on ryhmän kingi, järjestetämällä ryhmän sisäinen turnaus!

Kaikki on järjestetty valmiiksi, jotta te voitte keskittyä olennaiseen: Urheiluun ja nauttimiseen!

Matkapaketti

  • Majoitus hotellissa tai omassa yksityisessä huvilassa.
  • Aamupala tai puolihoito hotellilla tai puoli- tai täysihoito huvilalla.
  • Haluamanne määrä harjoitusvuoroja padel-keskuksissa
  • Haluamanne määrä valmennusta.
  • Haluamanne määrä pelejä paikallisia pareja vastaan/turnaus.
  • Green feet alueiden golf kentille ja tarvittaessa kuljetukset pelaamaan.
  • Paljon erilaisia extra-aktiviteettejä kuten viinitilaretkiä, opastettuja vuorivaelluksia ja vuorikiipeilyjä, maantie-ja maastopyörän vuokrausta ym, sekä mahdollisuus lähteä katsomaan huipputason jalkapallo ja koripallo pelejä.
  • Tervetuliasillallinen ravintolassa.
  • AthletiQ:n suomalainen kohdepalvelu

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän ryhmänne näköinen padel-reissu Torreviejaan!

Katso räätälöidyn padel-matkan lisätietoja tästä….

Comments are closed.