Algarin putoukset

Fuentes del Algar (suom. Algarin lähteet) todellakin vakuuttaa kauneudellaan.
Valokuvaukselliset putoukset ja luonnon omat lähteet ovat aivan omaa luokkaansa. Algarin putous on yli 15 metriä korkea ja alas lähteeseen putoava vesi on kristallin kirkasta. On lähes mahdotonta löytää yhtä luonnonkaunista paikkaa uimiseen ja luonnosta nauttimiseen.

Voit pulahtaa virkistävässä ja joskus hyvin hyytävässäkin vedessä, tai sitten kävellä 1,5 kilometriä Algarin vartta pitkin ja nähdä kaikki Algarin putoukset, lähteet ja luonnonaltaat. Paikalta löytyy myös vanha pato vesikanavineen, joka on käytössä vielä tänäkin päivänä.

Vesiputouksille voi lähteä minä vuoden päivänä tahansa. Tulikuumina kesäpäivinä virkistäytyminen putouksen hyisessä vedessä on kuitenkin erittäin mukavaa. Sesongin ulkopuolella tietenkin nautit omassa rauhassa luonnonihmeistä.

Matkalla Algarille nautit pienistä serpentiiniteistä vuoristossa ja maisemat ovat silmiä hivelevät. Torreviejasta ajaa noin 2 tuntia putouksille. AthletiQ järjestää päiväretkiä putouksille ja samalla voimme käydä tutustumassa myös Guadalestin linnoitukseen.

Linkki:
www.lasfuentesdelalgar.com

 

Comments are closed.