Mini Golf -Puuhaa koko porukalle

Greenlands Golf Club

Torreviejan läheltä löytyy useampi mainio mini-golf rata, joista yksi on ylitse muiden: Greenland golf and Bowls club.

He itse kutsuvat rataa Adventure Golf -radaksi ja se eroaakin perinteisestä puuvuokiin rakennetusta minigolffista hienoilla, pieteetillä valmistelluilla radoillaan. 18 reikäisellä minigolf-kentällä voi harjoitella puttaamis-taitojaan todenteolla ja kunnon kisat saa aikaiseksi golffia jo pelanneidenkin kanssa.

Rata alue on somistettu kivasti ja jokaisella radalla on omat mielenkiintoiset haasteensa. Muksut viihtyvät ja aikuisetkin pääsevät kokeilemaan taitojaan ihan kunnolla. Lopuksi jälkipelit on kiva hoitaa oluen ja lihapulla-aterian äärellä.

Greenlands golf-keskuksessa pärjäät espanjalla, englannilla ja ruotsilla. Paikalle pääsemiseksi auto on pakollinen, sillä keskus sijaitsee Los Montesinoksen ja Ciudad Quesadan välissä, punaisen suolajärven sisämaan puolella, Torreviejasta katsottuna. Pieni hiekkatie, keskellä ei mitään, saa ensikertalaisen vilkaisemaan karttaa muutamaankin otteeseen ennen perille pääsyä, mutta portista sisälle päästessäsi avautuu ihan oma huikea mini-golf maailmansa. Keskuksesta löytyy myös 9 reikäinen 3-parin oikea golf-kenttä sekä englannista tuttu Bowls-peli clubi. Greenlandin ravintolassa on tarjolla salaatteja, pizza-sliceja sekä erilaisia lihapulla ja kana-aterioita. Espanjalaiseen tapaan tietenkin olutta ja viiniä voi nauttia myös kentällä pelatessaan.
https://greenlandsgolfclub.com/

Suosittelemme ehdottomasti päiväohjelmaksi kaikille ikäluokille!

La Mosca Mini-Golf

Toinen näkemisen arvoinen mini-golf löytyy Orihuela Costan puolelta Playa Flamencalta La Mosca ostarin katolta. Radat ovat mielenkiintoisia ja näkymät ovat huikeat suoraan merelle. Mini-golf radan kahviosta saa pientä purtavaa ja jälkipelit on kiva käydä läpi lasillinen kädessä Välimerta katsellen. http://www.minigolflamosca.com/

Comments are closed.